consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 17 ani am dureri sagetatoare in zona inferioara a pelvisului, aparute dupa nasterea ultimului copil. Durerea este insuportabila, mai mare in intensitate ca nasterea.

Terapeuti RO 10:49am May 19
Mesaj:
Am 40 de ani, casatorita 3 copii, Dupa nastera ultimului copil,aproximativ 6 luni au aparut niste dureri sagetatoare in zona inferioara a pelvisului (vezica urinara, ovare , anus, ureter). De atunci au trecut 17 ani de chin in care am facut diferite investigatii:ecografii vaginale, colonoscopii, diverse radiografii, analize urinare, analiza secretiei vaginale la institutul Cantacuzino. Diagnostice:dismenoree, ifectie jos situata, colon nervos, iritabil.Tratamente:antibiotice, analgezice, antiinflamatoare. Au fost si 2 diagnostice de nisip lavezica urinra. Mentionez ca in tot acest timp am ciclul regulat, fara pierderi de sange intre menstruatii. Durerea este insuportabila mai mare ca intensitate canasterea, incepe cu odurere surda si ca ogreutate in ovare si vezica urinara , apoi peste 2, 3 zile incep cutitele acelea infioratoare care radiaza catre zona anala. Va rog din suflet , sunt disperata imi este fricaca intr-ocriza sa nu mai rezist, ce ma sfatuiti, ce parere aveti? Va multumesc anticipat!

Dana Falchidi 12:03pm May 19
Incercati hipnoza cu un psihoterapeut.

Remus Sandu 12:14pm May 19
Primul articol este studiul unui caz spectaculos care cam la fel ca al dvs., s-a întins pe durata a mai mult de 20 de ani.

http://wp.me/p48646-3Go

Merită citit şi al doilea, intraţi şi la "Articole similare"
http://wp.me/p48646-1Gp

Poate fi observat un numitor comun: nişte anomalii la nivelul intestinului care repercutează prin inflamaţie şi senzaţii dureroase asupra unor organe periferice. există şi o explicaţie:

"Boala sau simptomele nu trebuie să fie prezente pentru a garanta protecţia barierei mucozale intestinale; menţinerea ei în stare optimă ne ajută să rămânem rezistenţi la boli şi viguroşi. Consolidarea tractului intestinal este utilă în uşurarea şi evitarea efectelor astmului, în artrită, alergiile alimentare, ulcer, boala Crohn, colita ulcerativă, boala celiacă, boli autoimune, alcoolism, oboseală cronică, dureri articulare, migrene, diaree, infecţii parazitare, disbioză, candida, scleroză multiplă şi diabet, toate din ele putând avea originea în penetrarea intestinului de către substanţe dăunătoare."

Citeşte mai mult: http://wp.me/p48646-6z

Adică cerealele cu gluten, lactoza sau proteina din lapte, leguminoasele cu lectinele alimentare şi excesul de glucide (zahărul) pot altera flora intestinală, sau chiar sensibilizând direct mucoasa intestinală.

Puteţi face nişte analize ca să aflaţi ce aliment vă pune probleme. Sau dacă nu aveţi fonduri începeţi direct o dietă oligoantigenică (alimente puţine, dar cunoscute că nu provoacă intoleranţe şi alergii), iar după 3 săptămâni veţi vedea cum vă simţiţi. Probabil că mult mai bine.

Merită eliminate margarina şi uleiurile cu prea mult omega 6, timp în care consumaţi seminţe de salvie.

Sunt şi nişte suplimente obligatorii: omega 3, probiotice, vitamina e, glutamină. Dar nişte produse de calitate.


Carmen Caramlau 9:51pm May 19
Draga doamna, va amintiti ce s-a intamplat in acea perioada? Ati trecut printr-o pierdere majora sau ati fost pe cale sa ramaneti iar insarcinata? Va amintiti? Daca nu va amintiti, insa banuiti ca v-ar ajuta sa aflati, faceti terapie in stare de transa (transa e o stare de constiinta alterata, dar in stare de semitrezie, nu ca la hipnoza). La fel de posibil e sa scapati de aceste dureri prin terapia de eliberare emotionala (EFT). Nu mai cautati. Alegeti un terapeut si incepeti vindecarea. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile