consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt sot inselat cu 2 copii si in momentul de fata nu stiu ce sa fac cu relatia noastra, am aflat de o luna, eu lucrez in strainatate de 3 ani. A venit la mine cu copiii, spune ca ii pare rau si ca regreta.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua
Sunt sot inselat cu 2 copii( eu am 33 de ani ea 30) si in momentul de fata nu stiu ce sa fac cu relatia noastra ,am aflat de o luna,eu lucrez in strainatate de 3 ani ,pana acum 4 luni nu ma inselat ,am aflat si a venit la mine cu copii spune ca ii pare rau si ca regreta ce a facut dar nu vrea sa discutam prea mult despre asta, eu am gresit acum 1 an jumate fata de ea cand eram cu inca un cuplu care era adeptul la sex in grup si mam imbatat si am intrat in pat cu sotia acelei persoane ea nu a facut sex cu respectivul ,am avut o perioada foarte tensionata cu parintii ei ne am tot mutat cu chirie ba am venit inapoi la parintii ei ,asta vara am venit acasa sa o mut de la parintii ei si am luat un apartament cu chirie de la o asa zisa prietena care era divirtata si umbla cu 2 barbati,sotua spune ca ea a influentato,viata niastra sexuala eu spun ca era ok singura mea frica i.i era ca nu o satisfac pentru ca ea se umezeste in exces in timpul actului sexual si traiam mereu cu ideea ca am penisul prea mic ma scuzati ca spun asta dar l-am masurat in stare erecta si este in jur de 15.5cm,acum dupa aventrura sotiei nu imi gasesc linistea nu ma mai simt barbat imi este frica ca ma va insela din nou ,de iubit vad si simt ca ma iubeste dar cand vine vorba de sex imi spune mereu ca vreau prea mult sau ca sa lasam totul sa vina de la sine in 98 la sut dintre cazuri am facuto sa aiba orgasm.
Mai este si problema foarte importanta copiii care sunt sufletul nostru si chiar nu stiu daca pot sa trec peste.ma simt nefericit si nu vreau copii me sa vada nefericirea asta.
Nu stiu ce sa fac sa dau copii la scoala aici unde sunt in anglia sau sa se intoarca acasa sa inceapa cea mare grupa 0 la care era inscrisa imi este tare frica de faptul ca se va duce in tara si ma va insela din nou.
eu stau aici sa ne luam o casa a noastra .
Va multumesc din suflet .

incercati o terapie de cuplu. Apar impasuri in mai toate relatiile insa pot fi rezolvate, sub o forma sau alta, pana la urma. Succes!
Bună dimineaţa. Aud că vă este teamă că femeia pe care o iubiţi, ar putea avea o conexiune sexuală cu un alt bărbat, după ce voi doi, ca şi cuplu, aţi fost deschiși să exploraţi sexualitatea cu alţi oameni. Ce anume vă este teamă să pierdeţi de fapt? Care este nevoia dvs în relaţia cu soţia, să primiţi ce?
Cu consideraţie,

Arina Anghel
Psihosexolog

 5
Comunicarea poate fi una din problemele de cuplu. Inteleg ca dvs sunteti plecat la munca in afara, aceasta distanta in sine poate afecta relatia dvs si legatura emotionala dintre doi soti. Cred ca ar fi bine sa stati de vorba cu sotia si sa vedeti care sunt nevoile ei neimplinite si de ce s-a ajuns in acest punct in relatie? Daca nu discutati impreuna, veti continua sa va faceti scenarii. Terapia de cuplu este o optiune. Numai bine!
 1
Dupa parerea mea, daca ea a spus ca inca va iubeste si dvs simtiti asta, cred ca cel mai bine ii mai dati o sansa, mai ales ca aveti si copiii. In legatura cu plecarea ei de langa dvs cel mai bine ar fi sa discutati amandoi si sa cadeti la un acord. Incercati sa o luati de la zero.
Intregiti-va familia in strainatate si lasati fricile in urma.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed