consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aflat ca prietenul meu a ascuns ca are un copil. El se vede cu copilul si cu mama, dar nu as vrea sa se vada cu ea. El vrea copil de la mine, dar mi se pare ca ar vrea acest lucru doar pentru ca simte lipsa la copilul lui.

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:
Buna, am o problema, asa consider eu,am aflat ca prietenul meu a ascuns ca are copil, nustiu cum sa ma comport ma simt asa de rau mi se pare ca eu am ascuns asta,sintem deje de aproape 3 ani,copilul lui are 2 ani shi ceva.El se vede cu copilul si cu mama, nu ash vrea ca sa se vada cum ea.Nushtiu cum sa fac,ce sai spun,e o problema mare?Si inca vrea si copil de la mine,simt ca ma iubeshte,face tot pentru mine,dar mi se pare ca ar vre copil de la mine pentru ca simte lipsa la copilul lui.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

eu va sfatuiesc sa discutati TOTUL cu el… sunteti un cuplu si asta se rezolva in cuplu. Fiti cat mai sinceri atat cu propia persoana cat si cu celalalt. Succes!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile