Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt un barbat divortat de 3 ani, cu un baietel de 5 ani rezultat din casatoria precedenta. Am pastrat legatura cu fosta sotie pentru cresterea si educarea baietelului, dar logodnicei mele nu i se pare ca e corect fata de ea.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua!Sunt un barbat divortat de aprox 3 ani,am un baietel de 5 ani rezultat din casatoria precedenta .la aprox 1 an de la divort am cunoscut o doamna divortata careare 2 fetite ..o perioada buna de timp totul a decurs normal intre noi pana la momentul in care ne am logodit .Problema este urmatoarea :Eu am pastrat legatura cu fosta sotie dar pt un singur motiv si anume cresterea si educarea baietelului, ceea ce logodnicei mele i se pare ca nu i corect fata de ea . Afirma ca sunt un mincinos ..imi controleaza telefonul fara stirea mea ,are iesiri nervoase periodice la adresa mea …va rod sa mi acordati sfatul dumneavastra ce as putea face ..

daca nu exista incredere reciproca in cuplu, atunci acel cuplu are de suferit. Ce ati putea incerca ar fi sa discutati amandoi cu un consilier de cuplu si sa puneti lucrurile in ordine inainte de a va casatori. Succes!
 5
Logodnica nu tine legătura cu tatăl fetelor?
 2
Mie mi se pare egoist din partea dansei. Stia de la bun inceput ca exista o Fosta sotie si un copil care are nevoie si de dvs. Incercati sa comunicati cu calm si vedeti ce se poate face. Ca mama,daca as fi pusa sa aleg intre copil si un partener…partenerul care ma pune sa aleg si vrea sa schimbe ceea ce cunostea deja va avea de pierdut :) succes!
 1
Nu este în regulă. Părinții trebuie să păstreze legătura, sa comunice permanent, sa formeze impreuna o atmosferă de echilibru, siguranța pentru copil, ca acesta să crească sănătos dpdv emoțional. Indiferent daca relatia lor de cuplu nu a mers. Înainte de a va căsători din nou, stabiliți foarte clar care va sunt prioritățile, ce va doriti, ce așteptări aveti de la noua căsnicie.
Relatia de cuplu are nevoie de atentie si contributie din partea ambilor parteneri.
in primul rand sa discutati cu ea, sa -i aflati punctul de vedere! Sa o intrebati ce o supara, sa va explicat pozitia si comportamentul! Sa stabiliti o relatie de incredere si de colaborare, sprijin reciproc etc. Incercati sa consolidati relatia si ulterior, daca nu reusiti apelati la terapie de cuplu. Daca nici asa nu reusiti, veti decide ulterior..ce este de facut..Numai bine!
Fetitele doamnei cu care aveti o relatie sunt la mama s-au la tata?Daca sunt la mama ce relatie au copii cu tatal lor?Joaca un rol inportant ce viata a avut doamna cu fostul sot si apoi conteaza foarte mult prioritatile care si le-a stabilit doamna si cat de obiectiva poate fi in astfel de situatii.
 1
Increderea…daca nu este…..nu vad relatia sa mearga
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 2203 raspunsuri primite pentru 433 intrebari)