consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am doua fiice (gemene) de 17.5 ani. Sunt divortata de tatal lor de 8 ani, iar de 3 sunt recasatorita. Una din fiice nu il accepta pe actualul sot si imi cere sa divortez, imi spune sa fac o alegere intre ea si acesta.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online:
Buna ziua,
Am doua fiice (gemene) de 17.5 ani. Sunt divortata de tatal lor de 8 ani iar de 3 ani sunt recasatorita. Una din fiicele mele nu il accepta pe actualul sot si imi cere sa divortez, imi spune sa fac o alegere intre ea si sot, desi eu i am explicat ca nu ” concureaza” pentru acelasi loc in sufletul meu. Momentan este plecata la tatal ei( in alta localitate) dar pe mine ma ingrijoreaza comportamentul ei si faptul ca va incepe in toamna clasa a xii a si are nevoie sa fie linistita. Va rog, un sfat, o intalnire, ajutati-ma intr-un fel!
  • Marilena Popa
    Marilena Popa Buna ziua, atitudinea dumneavoastră mi se pare corectă in ceea ce priveste limitele pe care i le-ati pus fiicei dumneavoastră. In mod normal ar recomanda ca fiica dumneavoastră sa urmeze o terapie, insa este genul de demers care nu se poate iniția impotriva voinei pacientului. Puteti incerca o consiliere de familie sau sa mergeti dumneavoastră la consiliere individuala pentru a intelege si gestiona dinamica din familia dumneavoastră mai bine. Din putinul pe care l-ati expus aici e greu de construit o ipoteza in legatura cu cauzele care ar fi putut genera situatia aceasta. Ma puteti contacta in privat daca nu doriti si faceti publice mai multe detalii.
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu si eu va incurajez la consiliere de familie (daca se poate sa participe ambii tati si sora ar fi ideal). Este posibil ca ea sa fie foarte atasata de tatal natural si sa il respinga pe actualul dvs partener, in mod firesc. Erau totusi mari cand v-ati separat si ma gandesc ca legatura dintre tata si fete a avut suficient timp pt a se solidifica. Este de explorat. Succes!
  • Muscuri Odette
    Muscuri Odette Ar trebui sa fii atenta de ce il respinge, sa fii mai apropiata de ea, ceva nu este bine…ai grija si de comportamentul sotului. Nu este rau sa mergi cu ea la un psiholog, sa faca consiliere individuala


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile