consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt divortata si am o fetita de 8 ani. Este extrem de geloasa pe iubitul meu, nu ma lasa sa ma apropii prea mult de el, imi raspunde, nu ne respecta, face orice sa iasa in evidenta, nu se potoleste pana cand nu reuseste sa ne supere.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online:

Buna ziua! Sunt divortata si am o fetita de 8 ani.De aproape 1 an am o relatie serioasa cu iubitul meu.Problema este cu fetita caci este extrem de geloasa, nu ma lasa sa ma apropii prea mult de el.Mai am probleme si cu personalitatea ei, imi raspunde si nu ma respecta nici pe mine nici pe el. Cand nu se simte bagata in seama, face orice sa iasa in evidenta, ba chiar se supara si rabufneste, dupa care nu se potoleste pana cand reuseste sa ne supere.Va rog sa ma ajutiati in acest sens cu sfaturi caci i-am aplicat si pedepse si mai multa comunicare cu ea, dupa care pe moment spune ca nu mai face iar peste cateva ore o ia de la inceput.
Multumesc. CC

Doina Zamfirescu
  • Doina Zamfirescu Buna ziua. Va recomand sa discutati cu un terapeut pentru ca detaliile pe care le-ati oferit nu sunt suficiente pentru a intelege situatia. Nu exista retete universal valabile ci doar interventii potrivite unui anumit context.
Alexandra Birca
  • Alexandra Birca Alexandra Birca Life&Relationship Coach: copiii invata de la părinți cum sa reacționeze la toate situațiile vieții, caracterul lor este ca o oglinda a caracterului parintelui. in ce situații reacționezi si tu in acelasi mod? copilul simte ca atenția ta este acum împărțită intre ea si partenerul tău. pentru a clarifica si acest aspect este necesar de a explica copilului cum stau lucrurile. pt mai multe detalii ma puteți contacta in privat. mult succes
Monica Enescu
  • Monica Enescu Nu știu de cât timp sunteți divorțată de tatăl fetiței dvs dar se pare ca ea este afectată în continuare și probabil de aceea se și comportă așa. Ar fi bine dacă ați discuta cu un psiholog care să facă terapie și cu fetița dvs. Cei mai mulți dintre copiii cu părinți divorțați își doresc ca aceștia să se împace și astfel familia să se reunească…
Cristina Mihaela Chiru
  • Cristina Mihaela Chiru Buns seara. Situatia trebuie analizata mult mai in progunzime. Fetita trebuie sa mearga la un psihoterapeut, trebuie sa discutati mult cu ea pe tema tata vs noul venit. Insa asta se face cu ajutorul unui specialist pentru a va putea indruma si cum sa abordati problema. Pedeapsa nu ajuta , dimpotriva… ea nu are nicio vina ca lucrurile stau asa, ea doar va trage un semnal de alarma ca ceva nu-i place sau ca nu intelege ce se intimpla. Cristina Chiru – psihopedagog si psihoterapeut adlerian.
Pascu Viorica
  • Pascu Viorica sustin opiniile colegelor si va recomand sa mergeti cu fetita la un psihoterapeut; faptul ca are un anumit comportament si fata de dumneavoastra, denota/ respectiv exista posibilitatea, sa nu accepte relatia; psihoterapeutului ii va fi mai usor sa se destainuie, sa-i relateze ce anume o supara, etc. Mult succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile