implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFostul meu sot insista sa o ia pe fetita noastra de 10 ani la Sibiu, la un concert de muzica rock. Eu insa consider ca este prea mica si nu vad cum ar putea aduce un beneficiu educatiei sau vietii copilului meu muzica si atmosfera de la aceste concerte, dar nu vreau sa o privez de o experienta deosebita si nu o las sa socializeze…

Terapeuti.ro 7:29am Jul 9
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua .
As dori , daca se poate , sa aflu parerea unor specialisti , dar si a unor oameni obisnuiti , legat de urmatoarea situatie :
Parinti divortati de 6 ani , copilul ( fetita , in varsta de 10 ani) locuieste cu mama , dar isi vede tatal aproximativ in fiecare week-end , cateva ore , timp in care , de regula , merg in parc , la film , la diverse spectacole . Relatia tata-fiica este buna , dar , in toti anii de dupa divort , copilul a refuzat sa petreaca noaptea in locuinta tatalui , motivand ca nu vrea sa stea departe de mama .
Anul acesta tatal insista sa ia copilul la Sibiu , cateva zile, la festivalul Artmania ( pentru necunoscatori – ca si mine de altfel – site-ul oficial mentioneaza ca festivalul promoveaza cultura rock , la concerte participand formatii din domeniul heavy-metal , darkwave , gothic rock , etc) .
Eu , mama , ma opun acestui lucru , pentru urmatoarele motive : consider ca, la 10 ani , un copil , fata mai ales , este prea mic pentru a participa la acest gen de evenimente . Muzica , atmosfera , galagia , faptul ca aceste concerte au loc seara tarziu ( acasa , la ora 21:30-22 fata este in pat , pregatita de culcare) , oamenii care participa la aceste concerte ( din cate am mai vazut la televizor nu sunt chiar din cei mai linistiti si nu danseaza vals… fara sa jignesc pe nimeni) – toate aceste lucruri nu vad cum ar putea aduce un beneficiu educatiei sau vietii copilului meu , ci dimpotriva .
Tatal , care prefera acest gen de muzica si participa in mod regulat la festival, insista ca am o mentalitate invechita si ca acolo vin oameni cu copii chiar mult mai mici . Ca Sibiul este un oras istoric , si , in afara concertelor , ar putea sa viziteze locuri interesante ( nu inteleg de ce nu se pot duce in orice alta perioada a anului…) , iar eu vreau sa privez copilul de o experienta deosebita si nu o las sa socializeze .
Deoarece nu reusim sa ajungem la un consens , iar copilul este prins la mijloc in acest razboi al discutiilor, am dori sa aflam si alte opinii , cu multumiri anticipate .


Raluca Mihai 7:33am Jul 9
Eu as dori sa aflu si opinia copilului, mai ales ca ea este cea prinsa la mijloc… Ea isi doreste sa mearga cu tatal sau?

Carmen Ontanu 7:36am Jul 9
Ce parere are copilul?

Mihaela Vasut Luncasu 7:49am Jul 9
Cum s-a spus si mai sus, totul tine de parerea fetitei si de relatia ei reala cu tatal. Dincolo de evenimentul in sine, pare un prilej pentru a dezvolta relatia tata-fiica, iar acesta este un beneficiu important pentru orice copil. Nu stiu care sunt exact motivele pentru care v-ati opune, afara de cazul ca ea nu-si doreste sau aveti indoieli privind capacitatea tatalui de a ii asigura siguranta sau confortul in aceasta mini-vacanta.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:07am Jul 9
necunoscandu-va pe Dvs. sau pe fostul sot si relatia cu fetitia va pot spune un singur lucru: daca fata este sub tutela Dvs., atunci Dvs. hotarati… este dreptul legal de mama. Poate exagerati si Dvs, poate si fostul sot… nu putem deduce din ce ne-ati descris. Numai bine!

Terapeuti.ro 10:41am Jul 9
RASPUNS (pentru doamnele Raluca Mihai si Carmen Ontanu): "Parerea copilului este urmatoarea : ar vrea sa mearga , dar nu prea agreaza acest gen de muzica . O incanta insa ideea de a pleca cu trenul , de a vedea un alt oras , dar se teme de ideea de a dormi intr-o alta casa , fara ca eu sa fiu cu ea ."

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:44am Jul 9
ceea ce, asa cum ati spus si Dvs., se poate intampla si in absenta concertelor (care nici nu ii plac)

Codruta Petroiu 11:41am Jul 9
Daca fetita vrea sa mearga, ce va impiedica sa mergeti impreuna cu ea si fostul sot la Artmania. Asa sunteti prezenta sa vedeti atmosfera si fetita o sa se simta in siguranta ca sunteti cu ea.

Raluca Mihai 12:04pm Jul 9
Fetita ar avea si o alta preferinta? Tatal stie parerea ei? Mie aceasta situatie mi se pare ca se rezolva cel mai bine in trei, discutand si tinand cont de ce isi doreste fiecare. Totodata, as mai investiga putin si aceasta dependenta mama-fiica si m-as intreba (eu, ca mama) cui ii apartine mai mult…

Daisy Deizu 2:13pm Jul 9
Mergeti si dvs dak este posibil.inspiratie Divina va doresc!

Gociu Bogdan Ionut 2:27pm Jul 9
Pe copilul ala îl întreabă cineva dacă vrea sa meargă!? Sau trebuie sa meargă pentru ca părintele știe mai bine pentru copil și nu trebuie întrebat. De câte ori noi adulții nu ne-am supărat când cineva a luat o decizie pentru noi fără a ne consulta. Ceea ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile