Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat



Am 14 ani si acum aproximativ o luna, am avut o convulsie. Am fost dus la spital si s-a constatat ca am un sindrom anxios.

Terapeuti RO 10:44am Dec 5
Mesaj:
Buna ziua,
am 14 ani si acum aproximativ o luna, am avut o convulsie. Am fost dus la spital si s-a constatat, in urma tuturor investigatiilor ca nu am nimic. Totul a fost bine. M-am dus peste vreo doua saptamani la un neuropsihiatru si mi-a aspus si el ca nu am nimic, dar mi-a dat sa iau timp de o luna: Neuromultivit si Orifil Long. Dupa un timp, mama s-a dus la doctorita de familie si i-a dus o scrisoare medicala si doctorita i-a spus ca codul de boala este cel de epilepsie. De atunci chiar daca nu prea credeam ca am epilepsie, am incput sa ma documentez online despre boala. Vreo 30% din simptome mi se potriveau. Am stat intr-o seara si m-am gandit cum mi-a fost rau atunci. Imediat, o frica puternica mi-a aparut in stomac, linistea s-a transformat intr-un tiuit usor, am ametit usor si mi-a venit putin somn. Cam asa in fiecare seara pana a venit neuropsihiatrul din concediu si m-am dus la el. El a zis ca nici nu s-a pus problema de epilepsie si ca am doar un sindrom anxios.
M-a documentasem si despre anxietate si am aflat ca v-a trece definitiv, doar cu ajutorul unui PsihoTerapeut.
Intrebarea mea e: Cum pot sa-mi controlez frica/anxietatea? Cateodata imi vine si fara motiv. E enervant sa te gandesti ca seara s-ar putea sa te apuce, aproape sigur din nou. Nu pot sta asa. Mentionez ca in ultimul timp nu mai iau Orifil Long si ca doctoorul mi-a zis ca e bun si pentru stari emotionale nu doar pentru epilepsie.P.S.: Inainte de convulsie, am avut un tiuit care se modifica in intensitate : mai mare, mai mica etc. De multe ori pe secunda (simptom pe care l-am avut si inainte o data, dar a venit fara ameteli sau rau slab la stomac, ca inainte de criza). Am crezut ca putea fi si de la ureche. Multumesc daca puteti sa-mi raspundeti la intrebare si la intrebarile subantelese.

Ovidiu Octavian 11:33pm Dec 5
tuitul acela e de la o migrena (80%-90% sigur) , cat despre convulsi daca nu ai epilepsie difera de la om la om si motivul pt care le ai bineinteles , de exemplu mie mi s-a intampat o singura data (distractie prea multa/lipotomie) , cu sintome gen am avut niste flashuri (contractii musculare involuntare prin tot corpul ,ca si cum te-ai curenta) inainte de a lua somn


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed