Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 20 de ani, sunt la facultate, am un loc de munca stabil, o relatie serioasa, dar tatal meu, desi ma iubeste enorm, parca nu vrea sa accepte ca am crescut. Mi-am facut planuri sa plec doua zile la munte si de atunci parca e abatut, suparat, la fel face si cand e vorba sa ies in oras…

Terapeuti.ro 8:10am Feb 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna ! am o problema..am 20 de ani si jumatate, sunt in anul doi de facultate, am un loc de munca stabil,dar part-time ca sa ma pot descurca si cu facultatea.. am o relatie serioasa cu un baiat de varsta mea, cu un loc de munca stabil,program full-time. ma inteleg foarte bine cu el si avem ganduri serioase dupa ce voi termina studiile.
problema este cu tatal meu care,desi ma iubeste enorm,parca nu vrea sa accepte ca am crescut. abia am reusit si asta datorita mamei, sa imi fac planuri sa plec doua zile la munte si de atunci parca e abatut,suparat..la fel face si cand e vorba sa ies in oras,se supara si daca plec plec cu inima stransa ca stiu ca e suparat.. eu il inteleg,dar ma simt constransa si ma simt ca trebuie sa aleg,ori sa fac ceea ve ma face fericita,ori sa raman langa el. mentionez ca nu i.am dezamagit niciodata si nu le.am iesit din cuvant. iubitul meu vrea sa ne mutam impreuna. sunt prinsa la mijloc,ce sa fac sa impac pe toata lumea ?


Psiholog-Psihoterapeut Clara-Mihaela Cioc 8:27am Feb 4
În viață sunt momente în care trebuie să iei decizii privind relația de cuplu și nu întotdeauna faci pe plac părinților, prietenilor. Dar cred că tatăl tău este nostalgic privind în urmă la evoluția ta și se va adapta la schimbare. Cred că o discuție cu el și cu mama ta va aduce liniște și fericire! Succes!

Lia Oltean 8:32am Feb 4
Explica-i tatălui tău schimbările prin care treci, planurile de viitor, ce îți dorești. Pana la urma însă, deciziile le iei tu, iar reacțiile celorlalți nu le poți controla. Înțeleg ca ți-e greu și ca probabil ești cuprinsa de vinovăție, așa ca încearcă sa Îți schimbi puțin perspectiva.

Botezat-Antonescu Radu 8:49am Feb 4
nu vi se intampla nimic anormal. Pastreaza comunciarea cu tatal tau… are nevoie sa stie ca esti bine. In timp se va obisnui cu ideea ca esti si femeie. Curaj! ;)

Elena Savu 4:48pm Feb 7
Sa faci ce ai de facut, in ritmul tau, dandu-ti timp sa simti, sa gandesti si apoi sa actionezi.Mult succes!

Irina Cohal 7:52pm Feb 7
Înainte de toate, trebuie să știi că rolul tău nu este să împaci pe toată lumea. Felicitări pentru viața ta echilibrată și relațiile tale frumoase. În relația cu părinții, pe măsură ce ei îmbătrânesc iar copiii se maturizează raportul se cam inversează. Ei devin ca și copii, iar noi le purtăm de grijă. De aceea, încearcă să-l introduci și pe tată în programul tău, să petreci timp din când în când doar cu el, să faceți ceva împreună, să-i dai atenție. Dacă va începe să simtă că nu te va pierde, chiar dacă îți vei urma cursul vieții tale, va deveni mai înțelegător :) .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed