Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relatie de aproape un an cu un baiat care ma respecta, ma iubeste si ma protejeaza, dar parintii mei nu sunt de acord cu el pentru ca parintii lui sunt despartiti si plecati in afara. Mi-au spus in repetate randuri ca vom avea aceeasi soarta ca si parintii lui.

Terapeuti.ro 8:56am Jul 7
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua ! Am apelat la acest site pentru a-mi expune o problema si a asculta sfaturile si parerile celorlalti. Am 20 de ani, sunt stundenta si am o problema in ceea ce priveste viata sentimentala si relatia cu parintii. Am o relatie de aproape un an de zile cu un baiat care ma respecta, cu care vorbesc orice, care ma iubeste si ma protejeaza si care are planuri serioasa cu mine.
Problema este ca parintii mei nu sunt de acord,dar nici nu-mi impun o despartire, din motiv ca parintii baiatului sunt despartiti si plecati in afara. Mi-au spus in repetate randuri ca el ma va lasa si va pleca si el sau vom avea aceeasi soarta ca si parintii lui. Din acest motiv nu vor nici macar sa il cunoasca. Rudele din partea lui ma plac,m-a prezentat tuturor si si-a expus si planurile in ceea ce ma priveste,dar ai mei nici nu vor sa auda. Am ajuns sa ma ascund cu unele lucruri si orice le-as spune despre el,mereu gasesc nod in papura si se contrazic singuri.
Eu am inteles ca este o posibilitate sa se repete istoria, dar si daca as avea o relatie cu cineva care nu are parintii despartiti, nici asta nu mi-ar garanta mie ca nu se va intampla nimic.
Ma termina psihic aceasta situatie si nu stiu ce sa mai fac.. Nici pe ei nu vreau sa-i supar, nici la el nu vreau sa renunt pentru ca pana acum nu mi-a dat niciun motiv.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:07am Jul 7
ma gandesc ca poate este prea devreme, dupa 1 an, sa va ganditi la casatorie (mai ales la 20 ani). Poate ar fi mai prudent sa acordati timp relatiei… sa va mutati eventual impreuna… sa convietuiti macar 2-3 ani… sa terminati studiile etc. Poate ca parintii la asta reactioneaza. Zici foarte bine nu ai cum sa prevezi cum o sa se desfasoare o relatie in functie de istoria familiei. Este la fel de posibil ca el, tocmai din cauza istoriei sale, sa isi doreasca si sa lupte pt a avea o familie proprie unita, etc. Dar asta se vede in timp. Ai putea incerca sa le explici parintilor tai ca nu te grabesti nicaieri cu maritatul… ca o sa ai grija de tine si ca iti doresti sa vezi in ce directie merge aceasta relatie in viitorul apropiat. Succes! ;)

Gociu Bogdan Ionut 10:59am Jul 7
Ai înțeles ca exista psibilitatea ca istoria sa se întâmple!!! Îți place asa de mult pecetea drobului de sare!? Nu poți înțelege ceva ce nu știi sigur ca se va întâmpla. Lasă viata, relația sa meargă înainte și fa fata provocărilor atunci când se vor ivi. Iubește ca sa fii și tu iubita. Fii fericita alături de cel care te face fericit.

Ardus Cecilia 11:33am Jul 7
Din punctul meu de vedere esti MAJORA si cred ca poti decide ce doresti de la viata.Nu inseamna ca daca parintii lui au o istorie de viata o sa se intample la fel si cu voi.Singura certitudine in viata este moartea….in rest nimic nu e sigur sau pt totdeauna.Depinde foarte mult de noi sa dam in tot ce putem mai bun in orice aspect al vietii…sansele de reusita vor fi mult mai mari decat daca merg pe gandirea "drobului de sare"cum spunea doamna de mai sus.O alta idee de luat in seama este ce spune autorul cartii"Limbajul de iubire la adulti":tinerii sa nu se casatoreasca in perioada de indragostire….tocmai ca dragostea e oarba si poate luam decizii nepotrivite.O perioada de proba probabil ar fi mai potrivita inainte de a face un pas mare.Dupa ce trece indragostirea …ca trece sigur in maxim 3 ani….ce ramane? Atunci vedem cu adevarat daca e vb de IUBIRE.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile