consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am luat 3 la teza la informatica, am crezut ca iau 7-8. Nu știu cum sa le spun părinților, sunt foarte stricți in privința școlii și când iau 6-7 mă cearta foarte tare.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna, am 15 ani si sunt fata. Sunt la un liceu teoretic, in clasa a 9 a A informatica- matematicaintensiv engleza impreuna cu sora mea geamana. (Eu am intrat la C dar m am transferat cu ea in clasa) Provin dintr o familie destul de ok la bani
Cred ca sunt anxioasa, depresiva si timida, cateodata, depinde de situatie. Nu am incredere in mine si mi e frica de multe lucruri. Urasc scoala si nu mai am nici o motivatie sa mai invat nu stiu de ce, dar totusi incerc sa fac asta. Consider ca sunt privita timida, prostuta la scoala.. ma pierd mereu. Am o clasa ciudata . Toti profesorii au pretentii. Ma consider aproape cea mai slaba din clasa. Parintii mei mereu ma obliga sa invat, invat mult dar degeaba. Ma simt ca o leguma. Imi e frica sa comunic, sa nu zic ceva gresit. Imi e frica sa raspund la scoala. In plus sunt super frumoasa. Cand cineva imi vb urat sau se ia de mine ma pierd. Am observat dealungul anilor ca vr din ce in ce mai mult (lucruri materiale, vacante, etc). Plang mereu din aproape orice. Mereu cand ma gandesc la scoala ma simt oribil si dintr o data imi pierd tot cheful de viata. Nu stiu ..am o senzatia ciudata mereu in mine. ma simt mereu ciudat si sunt trista. Nu stiu ce sa fac. Nu stiu cum sa va fac sa intelegeti ce am pt ca nici nu stiu concret. vreau sa ma schimb dar nu stiu cum sa fac asta. Nu stiu ce ar mai trb sa scriu..S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile