implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 24 de ani si locuiesc cu ai mei. Nu reusesc deloc sa ma inteleg cu ei. Orice as face niciodata nu sunt multumiti, tot timpul imi reproseaza ca nu fac nimic bine, nu sunt in stare de nimic si nu o sa ma descurc in viata.

Terapeuti RO 9:27am Jan 13
Mesaj:
Am 24 de ani si locuiesc cu ai mei. Nu reusesc deloc sa ma inteleg cu ei. Orice as face niciodata nu sunt multumiti, tot timpul imi reproseaza ca nu fac nimic bine, nu sunt in stare si ca nu o sa ma descurc in viata.Mereu ma controleaza si imi spun ce sa fac. Am incercat sa discut cu ei dar nu am cu cine, niciodata nu m-au inteles. daca le spun ce ma deranjeaza, incep sa se certe cu mine, se comporta urat, ma jignesc iar eu ma evnervez foarte tare. Daca nu ii ajut la treburile casei imi spun ca sunt o lenesa, daca ii ajut, nu le convine nu le place ceea ce fac Nu stiu ce sa mai fac ma streseaza, imi e tot timpul teama. Cand ma cert cu ei ma consum si uneori plang. Ma supar foarte repede si imi revin foarte greu. Nu stiu cum sa fac sa plec de langa ei pentru ca nu ii mai suport. Nu am cu cine sa vorbesc, simt ca nimeni nu ma intelege. Am incercat sa trec cu vederea peste toate certurile si reprosurile lor, dar nu reusesc, ma afecteaza. Ce ma sfatuiti sa fac si cu sa procedez in asa fel incat sa-i fac sa ma inteleaga? Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:06am Jan 13
de obligat nu ii poti obliga, mai ales ca par a fi niste oameni f dificili. Daca vrei sa pleci de acasa… vezi ce ai nevoie pt a face acest lucru si ‘da-i bice’. Succes!

Cristina Hazulea 1:53pm Jan 13
“Nu stiu cum sa fac sa plec de langa ei”… Cum vine asta? Esti decisa sa rupi lantul? Ai posibilitatea materiala sa te muti de langa ei? Ai un job? Si cel mai important lucru… Iti doresti sa faci asta? Iti doresti sa rupi relatia “toxica” in care sunteti acum? Incearca sa vb cu un psihoterapeut prima data singura apoi sa vina si parintii tai

Camy Kamy 3:23pm Jan 13
Ma regasesc in povestea ta. Daca doresti sa discutam.. lasa te rog un mesaj.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile