implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt studenta in anul 1 si nu ma pot adapta, departe de ai mei. Mi-as dori ca atunci cand termin cursurile sa se intample ca in liceu, sa merg acasa, sa ma astepte ai mei, sa stau cu ei de vorba. Plang aproape in fiecare zi…

Terapeuti RO 9:34am Oct 30
Mesaj:
Buna. Sunt studenta in anul 1 si abia ce am venit la facultate in Bucuresti. Nu ma pot adapta aici, imi este foarte greu departe de ai mei. Simt nevoia de spatiu, sa am locul meu. Stau la camin si nu ma simt asa cum trebuie. Mi-e foarte dor de casa si mi-as dori ca atunci cand termin cursurile sa se intample ca in liceu, sa merg acasa, sa ma astepte ai mei, sa stau cu ei de vorba. Plang aproape in fiecare zi si nu ma pot obisnui cu ideea ca sunt departe de ei. Nu stiu ce sa fac.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:47am Oct 30
inteleg ca acest dor de casa te chinuie destul de tare, insa ma intreb daca nu este firesc sa fie asa? Ai luat o hotarare cand ai mers la facultate, pt binele tau si al familiei tale, ceea ce, din pacate, presupune si acest sacrificiu. Ma gandesc ca o sa poti rezista, asa cum au facut si altii in aceasta ipostaza; poate poti sa iti vizitezi familie in weekend? Incearca sa iti fac prieteni si sa iti petreci timpul cu ei pana te adaptezi. Sunt multe variante, insa nu uita ca este ok ceea ce simti si ca poti sa faci ceva pt asta. Se poate, succes!

Doina Zamfirescu 9:54am Oct 30
Inteleg ca sunt multe schimbari in viata ta: alt oras, oameni noi la camin,la facultate, etc. Este o perioada de acomodare, perioada in care da, vei simti ca unele lucruri nu mai sunt ca pana acum. Asta pana iti vei face noi prieteni si un nou program-inclusiv sa mergi acasa in week-end. Si daca simti ca mai sunt lucruri pe care nu le poti gestiona, cateva ore de dezvoltare personala te vor ajuta cu siguranta. Succes!

Bianca Manole 11:51am Oct 30
Buna!Din proprie experienta iti spun ca am trecut exact prin aceleasi stari(eu sunt studenta in anul 2).Incearca sa ti infrumusetezi camera de camin,spre exemplu sa iti lipesti pe peretele de langa patul tau stickere,poze cu ai tai,astfel iti va da impresia de spatiu doar al tau ;) )).In ceea ce priveste dorul de cei dragi,gandeste te ca ei vor ca si tu sa fii bine .Tuturor ne a fost greu la inceput,dar cu siguranta te vei adapta (nici eu nu ma gandeam ca voi reusi ;) ).Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile