implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTatal meu a murit si eu nu m-am inteles niciodata cu mama. Sunt foarte introvertita si am tot felul de ganduri, ma stresez zilnic de la orice chestie marunta…

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua! Am 22 de ani si in urma cu 11 ani mi-am pierdut tatal, am ramas doar cu mama mea care dupa un timp s-a recasatorit. Eu nu m-am inteles niciodata cu mama, nu am vorbit despre gandurile mele iar dupa pierderea tatalui nici atat, as putea spune ca sunt destul de rece si nu doar cu ea si cu restul prietenilor/cunostintelor ( sunt foarte introvertita si am tot felul de ganduri … ma stresez zilnic de la orice chestie marunta) . Nu am avut niciun iubit oficial ,cele doua relatii pe care le-am avut au fost pe ascuns chiar daca nu aveam motive. Acum am ocazia sa fiu cu un baiat intr-o relatie dar nu ma pot apropria de el, oricat incearca el eu sunt si mai rece si il indepartez si mai mult . Nu stiu ce sa fac sa fiu mai deschisa si sa imi traiesc viata asa cum as vrea.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

din ce scrii ma gandesc ca impedimentele pe care le resimti sunt foarte profunde si consider ca este nevoie de timp si ceva efort din partea ta pt a le rezolva, binenteles cu ajutorul unui psihoterapeut. Se poate, succes!
 2

Doina Zamfirescu

Este important ca doresti sa schimbi anumite lucruri in viata ta. Poti apela la un terapeut pentru a clarifica ce anume doresti sa schimbi si pentru a constientiza si utiliza resursele de care dispui.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile