consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt in separare cu sotia, ea spunandu-mi sa tin copiii pana la sfarsitul scolii. Sa-i tin in continuare pe amandoi la mine?

Terapeuti RO 9:36am Jan 13
Mesaj:
sunt in separare cu sotia ea locuind la fratele ei iar cei doi copii pe care ii avem sunt la mine sotia nevrand sa ne mai impacam si spunandu-mi sa tin eu copii pana la sfarsitul scolii. intrebarea mea este ce sa fac sa-i tin in continuare pe amandoi la mine sau sa trimit fetita la sotie astfel impartindu-ne responsabilitatile si obligatiile?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:48am Jan 13
va recomand sa mergeti impreuna cu sotia la un consilier de familie impreuna cu care sa discutati diversele repercursiuni asupra copiiilor si impreuna sa gasiti cea mai buna varianta pt Dvs. Succes!

Flor Costa 2:36pm Jan 13
Cautati binele copiilor, vorbiti cu ei despre toate astea, ca totusi au si ei un cuvant de spus. Ar fi foarte traumatizant pt ei sa-i despartiti. Vor creste ca doi straini


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed