implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt in separare cu sotia, ea spunandu-mi sa tin copiii pana la sfarsitul scolii. Sa-i tin in continuare pe amandoi la mine sau sa trimit fetita la sotie, impartindu-ne astfel responsabilitatile si obligatiile?

Terapeuti RO 9:36am Jan 13
Mesaj:
sunt in separare cu sotia ea locuind la fratele ei iar cei doi copii pe care ii avem sunt la mine sotia nevrand sa ne mai impacam si spunandu-mi sa tin eu copii pana la sfarsitul scolii. intrebarea mea este ce sa fac sa-i tin in continuare pe amandoi la mine sau sa trimit fetita la sotie astfel impartindu-ne responsabilitatile si obligatiile?

Onetiu Florin 11:22am Jan 14
la nervi toata lumea spune lucruri greu de digerat. cand luati putina distanta atunci va puteti pune intrebarea ce-i de facut deoarece copii au nevoie si de o mama,pana atunci bucurati-va de copilasi

Mihaela Salahoru 11:49am Jan 14
Buna ziua! Opinia mea ar fi sa reluati discutia cu sotia despre modul cum o sa aveti grija de copii, sa puneti foarte bine la punct acest aspect pentru a evita sa-i confuzionati pe cei mici. Evitati sa-i tratati pe copii ca pe niste obiecte de care va simtiti obligati sa fiti responsabili sau ca pe o povara. Responsabilitatile fata de propriul copil se asuma in primul rand din dragostea pentru acesta,mai putin dintr-un sentiment de corectitudine sau datorie. Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile