consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt in separare cu sotia, ea spunandu-mi sa tin copiii pana la sfarsitul scolii. Sa-i tin in continuare pe amandoi la mine sau sa trimit fetita la sotie, impartindu-ne astfel responsabilitatile si obligatiile?

Terapeuti RO 9:36am Jan 13
Mesaj:
sunt in separare cu sotia ea locuind la fratele ei iar cei doi copii pe care ii avem sunt la mine sotia nevrand sa ne mai impacam si spunandu-mi sa tin eu copii pana la sfarsitul scolii. intrebarea mea este ce sa fac sa-i tin in continuare pe amandoi la mine sau sa trimit fetita la sotie astfel impartindu-ne responsabilitatile si obligatiile?

Onetiu Florin 11:22am Jan 14
la nervi toata lumea spune lucruri greu de digerat. cand luati putina distanta atunci va puteti pune intrebarea ce-i de facut deoarece copii au nevoie si de o mama,pana atunci bucurati-va de copilasi

Mihaela Salahoru 11:49am Jan 14
Buna ziua! Opinia mea ar fi sa reluati discutia cu sotia despre modul cum o sa aveti grija de copii, sa puneti foarte bine la punct acest aspect pentru a evita sa-i confuzionati pe cei mici. Evitati sa-i tratati pe copii ca pe niste obiecte de care va simtiti obligati sa fiti responsabili sau ca pe o povara. Responsabilitatile fata de propriul copil se asuma in primul rand din dragostea pentru acesta,mai putin dintr-un sentiment de corectitudine sau datorie. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed