consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Soțul meu insistă să facem un copil. Nu mă simt pregătită, desi eu ador copiii, dar nu simt ca el e omul potrivit pentru asta, fiind un om foarte rece. Din cauza lipsei lui de iubire mă simt goală pe dinăuntru, pierdută și simt că dacă aș face un copil ar fi și mai rău.

Mesaj anonim de pe https://www.facebook.com/groups/intreabaterapeutul/:

Bună!Sunt o femeie om vârsta de 32ani
In acest moment sunt șomera Sunt căsătorită de 4 ani cu soțul meu care insistă să facem un copil.Nu mă simt pregătită să fac pasul acesta nu pentru ca nu îmi doresc ptr ca eu ador copii dar nu simt ca e omul potrivit ptr asta.Sotul meu e un om foarte rece simgura care caută o apropiere fiind întotdeauna eu.Am incercat sa ii spun ca am nevoie de dragoste și atenție dacă vrea un copil ptr ca eu așa functionez dar nu vrea să audă spune că sunt prostii. Din cauza lipsei de iubire mă simt goală pe dinăuntru, pierdută și simt că dacă aș face un copil ar fi și mai rău.Nu cred că se poate schimba vreodată ptr că am impresia ca nici părinții lui nu s-au iubit vreodată ci sunt într-o continuă luptă. Însă eu nu îmi doresc asta ptr mine întotdeauna ptr mine dragostea a fost pe primul loc nu îmi pot imagina viața fără iubire .Dacă fac un copil vreau să aibă mamă și tată nu să sufere fin cauza noastră ptr ca eu nu pot să îl suport viața întreagă așa. Am intrat intr-o depresie și nu reușesc să imi revin.Mam închis în casă nu mai am chef săies și nu mai am incredere in mine. M-am gândit că poate ar fi mai bine să ne despărțim dar nu știu dacă ar fi o alegere bună. E un om negativist di întotdeauna imi reproșează câte ceva
Sunt sătulă să îl aud și de multe ori când începe să vb mă gândesc la altceva ca să nu îi mai aud reproșurile. Socrii mei ne ajută f mult și toată lumea vrea un nepot
Amutatima cu un sfat va rog!!!

Botezat-Antonescu Radu
Botezat-Antonescu Radu in primul rand as vrea sa te felicit pt nivelul de intelegere de care dai dovada si vreau sa te asigur ca este ok sa ai limite si sa spui STOP atunci cand nu mai poti. Pare ca esti prinsa in aceasta relatie… daca da, ce te prinde? Esti clar constienta ca nu iti este absolut deloc bine in aceasta relatie si cu atat mai putin ii va fi bine copilului. Ce te opreste sa iesi? Incompatibilitati exista, chiar daca l-ai ales drept sot… mai gresim din diverse motive. Sugestia mea este, ideal, sa explorezi aceasta relatie intr-o psihoterapie. Daca nu ai acum posibilitatea, singura care poate lua o decizie esti clar tu. Spui ca nu iti este bine, dar nu faci ce crezi ca este cel mai bine de facut si drept urmare te-ai deprimat. Ce ai putea face? Ma repet cu un scop :) . Curaj, se poate!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier