consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Lucrez in strainatate si am lasat cu concubinul cei doi copii din prima casatorie. Uneori zice ca nu are chef sa compere pentru ei ce ii zic si asta ma face sa intru in panica, tremur si il sun pe tatal copiilor sa ii crestem impreuna. Cand ii zic concubinului sa ii duca la tatal natural, spune ca face orice numai sa nu despart de el.

Terapeuti.ro 8:16am Nov 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
Sunt in divort, avand 2 copi mici m-am despartit de sot acum 10 luni pentru ca inebunise din lipsa unui loc bun de munca si impotrivirea la angajarea mea ,a fost internat dupa 4 luni de crize si incercari de sinucidere, dar nu sa schimbat chair a incercat sa-mi ia deptul matern cand a aflat ca vorbesc cu actualu concubin(eu m-am angajat 2 luni in strainatate) Cand am revenit m-am mutat la acel amic divortat de 5 ani, cu 14 ani mai mre decat mine.
Am tot luptat cu incercarile lui de a nu-si asuma raspunderea pentru copii, sa-i formez obiceujul iubirii sa-l iubesc,sa accepte raspunderea de a fi tata pentru copii mei.Uneori ii lovea si asta ma baga in depresie.Acum am reluat lucru in strainatate si am lasat cu concubinu copii. Uneori zice ca nu are chef sa compere ce ii zic pentru copii un dres ceva legume etc. si asta ma face sa intru in panica tremur si Uneori il sun pe tatal copiilor sa crestem impreuna copii. Apoi cand ii zic la concubin sa-i duca copii la tata natural spune ca face orice numai sa nu plec.Se amelioreaza comportamentul lui si cred ca ne iubeste dar cum sa tratez nelinistea mea, vinovatia ca am luat copii de langa tata bun si le ofer acum un strain care de multe ori i se pare un sacrificiu sa-i ingrijeasca si sa ma respecte ca sotie?


Botezat-Antonescu Radu 8:19am Nov 21
pare o situatie complicata si va sfatuiesc sa incercati sa puneti binele copiilor inainte. Puteti incerca consiliere de familie impreuna cu actualul ‘concubin’. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile