consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 50 de ani, sunt divorta, si de 10 ani muncesc in Italia. Cu banii castigati aici am reusit sa cumpar o casa pentru baiatul cel mic si una pentru mine si baiatul cel mare, numai ca tot ce am luat pentru mine ca sa-mi fie de folos la batranete, cand o sa ma intorc acasa, a luat viitoarea mea nora.

Terapeuti.ro 9:36am Mar 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

am 50 de ani sunt divorta si de 10 ani muncesc in italia si am 2 baieti in romania unu de 30 de ani si unu de 25 de ani amandoi fara casatorie civila . cu banii castigati aici am reusit sa cumpar o casa pentru baiatul cel mic si una pentru mine si baiatul cel mare .in decurs de 4 ani decand am cumparat casa am trimis acasa pachete peste pachete cu tot ceea ce am putut si am crezut ca o sami fie de folos la batranete cand o sa ma intorc acasa .doar ca anu trecut viitoarea mea nora a luat tot din casa si sau mutat in alt oras iar o parte din lucrurile mele lea dus la parintii iei tin sa subliniez ca de cand sa cunoscut cu baiatul meu iam intretinut eu pe amandoi cu tot necesarul mancare facturi inbracaminte si tot ce era necesar ei fiind dezocupati . de 1 an numai vorbeste cu mine pentru ca mam suparat ca au luat toate lucrurile din casa mea acum vor sa se intoarca inapoi …iar eu sunt inca suparata pentru ca mam simtit calcata in picioare de nora ce sa fac cum sa ma comport
ajutatima ….va multumesc din suflet


Botezat-Antonescu Radu 9:42am Mar 16
inteleg ca va simtiti calcata in picioare… poate ca ar fi bine sa si reactionati corespunzator. Daca ce s-a intamplat este inacceptabil atunci gasiti un mod de a comunica acest lucru si poate sa implementati si consecintele de regoare. Succes!

Olimpia Ciocea 10:13am Mar 16
Un prim aspect ar fi sa va ajutati copiii sa se gospodareasca si sa se intretina singuri ( la 25 si 30 ani ). Daca considerati ca nu au apreciat munca d-voastra sa se descurce cu munca lor. Ca mama e dureros sa tineti suparare, dar gasiti modalitati sa stabiliti niste limite.Mult succes!

Agota Toth 10:24am Mar 16
Ati avut intentii de a face ""totul" pentru familie, fara sa va intrebati cat de util este acest lucru. Astfel baietii dvs au "uitat " anumite responsabilitati pe care le-ar avea la aceasta varsta. Cred ca ar fi bine sa discutati impreuna despre rolurile si asumarea responsabilitatilor.

Remus Costache 2:37pm Mar 16
Discutati cu amandoi, si lasati-i sa isi ia zboru….si daca nu vor singuri, incurajati-i!! Au o varsta la care le este util sa dea piept cu viata si cu greutatile de zi cu zi. Curaj, nu este usor….dar este cel mai benefic pt toti 3!

Flor Costa 6:53pm Mar 16
Capul sus, Doamna !

Pascu Viorica 8:42pm Mar 16
opinia mea este sa luati legatura cu ei si sa le spuneti cu ce v-au suparat, sunt copii dumneavoastra si trebuie sa aveti o comunicare cu ei sa fiti aproape, sa fiti o familie. Intr-adevar sunt deja mari pentru a-i sustine dumneavoastra financiar. Ce nu consider adecvat este modul dumneavoastra de a spune "ca v-ati simtit calcata in picioare!" ; nu cred ca este loc de orgoliu, incercati impacarea si comunicarea! Este adevarat ca a gresit nora dumneavoastra; cred ca sunteti o persoana minunata; ati muncit foarte mult pentru ei, dar mai cred ca un mai mare castig ar fi sa aveti familia unita! Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile