consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un copil de 11 ani care este acasa cu mama si tata, eu sunt in alta tara la munca, sunt nefericita, singura, am devenit rautacioasa, ma emotionez si plang instantaneu cand vad un cuplu…

Terapeuti.ro 7:06am Sep 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,sincera sa fiu nici nu stiu cum sa incep,in capul meu este un haos total,imi doresc multe lucruri ,realizez ca am si pierdut multe ,am un copil de 11ani,care este acasa cu mama si tata eu sunt in alta tara la munca,sunt nefericita sunt singura am devenit rautacioasa ,ma emotionez di plang instantaneu cand vad un cuplu,vedeti o dau din una in alta deci eu nu stiu ce este cu mn,asi vrea o schimbare dar nu stiu cum sa incep

Botezat-Antonescu Radu 7:19am Sep 6
cum am putea sa va ajutam? Doar din ce ne-ati spus pare ca aveti nevoie de sustinere… ma gandesc ca un proces psihoterapeutic ar fi de ajutor… asta ar insemna insa sa va intoarceti in tara? Poate e mai bine… Curaj

Lia Oltean 8:17am Sep 6
Îmi imaginez ca trebuie sa va fie greu de una singură. Explorați împreună cu un terapeut cauzele stărilor dvs. și găsiți soluții viabile pentru a vă simți mai bine.

Mihaela Roxana 8:19am Sep 6
Poate v-ar ajuta daca v-ati clarifica cateva aspecte cum ar fi: motivul pentru care sunteti in alta tara, ce anume mai exact va face sa va simtiti nefericita (distanta fata de copil, nevoia unei relatii, nevoia de sprijin, relatii sociale in tara in care ati decis sa munciti…) Din cele mentionate de dvs mai sus, lasati sa se inteleaga ca ati ajuns intr-un punct in care asa cum ati spus si dvs trebuie sa va reevaluati viata si sa optati pentru o serie de schimbari. V-ar ajuta, bineinteles, cateva sedinte de consiliere psihologica, ca suport si facilitator in acest proces de schimbare, asa ca poate reusiti si in tara in care va aflati sa gasiti un consilier psihologic. Puteti apela si la unul din terapeutii inscrisi pe acest grup. Ideea este sa va alocati un timp si poate chiar sa va scrieti pe o foaie de hartie gandurile. O sa va ajute sa va deslusiti mai bine tumultul interior, sentimentele.

Soare Fericire 12:37pm Sep 6
Poate ar fi bine sa incepi cu cresterea stimei de sine! Lipsa increderii ide sine face sa te duci in starea de victima ! Iti recomand sa vizionezi un video ce te-ar putea ajuta in a intelege de unde sa incepi pentru a capata echilibu de care fiecare dintre noi are nevoie, Succes ! https://www.youtube.com/watch?v=fmPUVkY1GNM

Olimpia Ciocea 1:27pm Sep 6
Din ce descrieti nemultumirile sunt pe mai multe planuri: relatia cu copilul, lipsa relatiei de cuplu, distanta de familie…cumva nu va gasiti locul??? Care sunt prioritatile? Cate avantaje v-a adus strainatatea? Cate pierderi v-a adus? Ce are nevoie copilul de la d-voastra bani sau dragoste, atentie, afectiune , ghidare??? Doar d-voastra puteti sa raspundeti si sa decideti.Subscriu recomandarilor colegilor mei.Succes!

Maria Pleșca Psiholog 2:54pm Sep 6
Omul are nevoie de caldura umana. Va lipseste comunicarea cu ei. Nu mai vorbesc de relatia Dvs cu copilul. Poate gasiti solutii sa va intoarceti in tara.

Agota Toth 6:44am Sep 7
Pentru clarificarea gandurilor aveti nevoie de sustinerea unui specialist care sa va ghideze cum si in ce directie sa luati decizìile. Se poate lucra si prin skyp.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile