consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 25 de ani. Sunt plecata intr-o tara straina cu viitorul meu sot si atunci cand plec de acasa plang foarte mult si abia imi revin. Am o relatie foarte buna cu parintii, vorbesc mult cu ei la telefon si vin acasa de cel putin doua ori pe an.

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua. Ma numesc Mihaela si am 25 de ani. De ceva timp sunt plecata intr-o tara straina cu viitorul meu sot. Problema mea e, ca atunci cand plec de acasa plang foarte mult si abia imi revin. Am o relatie foarte buna cu parintii, vorbesc mult cu ei la telefon si vin acasa de cel putin doua ori pe an. As vrea sa va intreb ce as putea face sa fiu mai puternica atunci cand trebuie sa plec? Dupa ce ajuns acolo cam dupa o saptamana imi revin sia acomodez cu viata de acolo, dar cand e momentul plecarii simt ca se rupe fiecare particica din mine. Astept cat mai multe raspunsuri .multumeac!

Poate ca relatia cu parintii e prea stransa si nu v-ati maturizat emotional. O terapie v-ar ajuta sa descoperiti cauzele si sa remediati situatia.
Si eu cred ca nu s-a produs o separare emotionala de parintii dvs, situatie in care este normala reactia dvs. Atasamentul este foarte puternic, uneori insa este impiedicata obtinerea unei autonomii in adevaratul sens al cuvantului. Va recomand sa explorati acest blocaj intr-o terapie individuala. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile