consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost plecata la munca in strainatate timp de 6 luni, am revenit in tara pentru concediu, dar am o retinere daca sa plec inapoi sau nu. Nu stiu daca o pot numi teama de singuratate, frica de a pierde legaturile stranse cu prietenii apropiati, familia…

Terapeuti.ro 6:54am Sep 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! as dori si eu o parerea legata de urmatoul aspect. Am fost plecata la munca in strainatate timp de 6 luni am revenit in tara teoretic pt concediu dar am o retinere sa plec sau nu…nu stiu daca o pot numi teama de singuratate, frica de a pierde legaturile stranse cu prietenii apropiati, familia, chiar nu inteleg daca este normala aceasta frica de ce nu imi pot imagina viata fara anumite persoane…multumesc!


Doina Zamfirescu 8:05am Sep 27
Depinde de experientele pe care le-ati avut acolo. Probabil ca perioada de 6 luni cat ati fost plecat/a nu a fost suficienta sa va acomodati si aveti o retinere de a pleca iar. Si poate ca teama de a va indeparta de persoane apropiate exista, acum insa a fost reactivata de acest eveniment. Ati putea explora aceasta teama cu ajutorul unui terapeut. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed