consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Stiu ce este greul in viata, am ramas fara casa si acum ma aflu in strainatate si incerc sa-mi gasesc de munca, dar e greu. Iubitul meu a ramas in tara si m-a parasit la 24 de ore dupa ce m-a cerut de sotie. Ma simt moarta, grea si fara sens. Imi doresc sa ma sinucid, dar nu stiu cum sa fac in asa fel incat sa nu ma doara.

Terapeuti.ro 6:48am Mar 31
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna. Am 21 de ani si inca de la inceput va rog sa nu credeti ca sunt o adolescenta fitoasa care nu atie ce e cu ea. Stiu ce este greul in viata am ramas fara casa ma aflu in strainatate si incerc sami gasesc de munca dar e greu(nu sunt vreo femeie usoara). Am venit aici cu scopul de a imi gasi ceva de munca si sa fac ceva pt mine si iubitul meu ramas in tara. Din pacate nu prea imi merg lucrurile cum ar trebui. Iubitul ma lasat la 24 de ore dupa ce ma cerut de sotie iar eu am ramas a nimanui acum. Ma simt moarta,grea si fara sens. Imi doresc sa ma sinucid dar nu stiu cum sa fac in asa fel incat sa nu ma doara.


Cristina Anghel 6:59am Mar 31
Cred ca suferiti enorm, imi pare rau. Acum totul vi se pare sumbru si lipsit de sens. Daca reusiti sa faceti un efort si sa va mobilizati sa ajungeti la un psihiatru, care sa va prescrie ceva contra depresiei, veti gasi resursele necesare pt o psihoterapie si pt a o lua de la capat. Incercati sa rezolvati pbl, nu sa fugiti. Stiu ca doare acum, dar va trece.

Elena Tudor 9:42am Mar 31
Credeti ca apeland la un asemenea gest va rezolvati treburile? Credeti ca este un curaj? Mai degraba cred ca este o lasitate din partea dvs. Sunt multi cei care au o viata grea, sunt singuri, ziua de maine nu le ofera alternative prea frumoase si totusi nu vor sa recurga la un asemenea gest. Imi dau seama ca situatia prin care treceti nu e deloc buna, dar, sunteti tanara, viata e frumoasa cu toate greutatile pe care o presupune. Trebuie sa mergeti mai departe, sa dovediti celor din jur ca sunteti puternica iar celor care v-au parasit, ca pur si simplu NU v-au meritat.

Lia Oltean 6:38am Apr 1
Oricât de rele ar părea lucrurile acum, important e sa realizezi ca totul e temporar – chiar și suferința ta. Probabil faptul ca ai cerut suport aici e un strigat de ajutor, strigat care ar putea fi auzit mai bine apelând în primul rand la specialiști. Poți cere suport alianței romane antisuicid, apel gratuit, unui psihiatru și în paralel, unui terapeut care sa te ajute nu doar sa înțelegi mai bine di sa gestionezi situația actuală, dar și pe cele viitoare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile