consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am mai scris aici despre sinucidere si nu reusesc sa renunt la aceast gand! Sunt multe persoane care gandesc ca mine! Nu am curaj sa fac asta acum, pentru ca traieste mama. Am fost la 2 psihologi si la un psihoterapeut si nu m-au ajutat cu nimic.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online
Buna ziua, In urma cu doua luni am scris despre sinucidere (suicid), si eu nu reusesc sa renunt la aceast gand!! Sunt multe persoane care gandesc ca mine!! Eu am ramas singur numai cu mama, si nu am curaj sa fac asta acum pentru ca traieste ea,dar daca numai era, faceam demult!! In orice caz am fost pana acum la inceput la 2 psihologi si apoi si la un psihoterapeut, si nu m-au ajutat cu nimic aceste sedinte, si am cheltuit foarte multi bani in zadar….asa ca degeaba am fost!!
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu imi pare rau sa aud ca nu v-a fost de ajutor psihoterapie insa poate totusi este nevoie de un psihiatru in acest punct. https://www.antisuicid.com/
 • Dan Cârlea
  Dan Cârlea Din modul in care ati conceput mesajul presupun ca in incercarile terapeutice ati procedat la fel, ca dupa un tipar, incercand sa nu luati prea mult contact cu ce simtiti, cu miezul sufletului, si ati apelat la terapeut ca la un doctor care da pastile verbale cu efecte clare si, eventual rapide.
  Pt a lucra cu golul de dedesubt care da starea ca viata nu merita traita e nevoie de timp, de implicare, nu trece cu cateva sfaturi istete. Parca spuneti (in timp ce nu prezentati problemele sufletesti, ci efectul lor): “sunteti incapabili sa ma salvati” Sigur ca da, asa este. Eu doar v-as arata pe dumneavoastra, dumneavoastra insiva, atat. N-as cuteza sa ma cocot pe piesestalul salvatorului. Daca iese ceva bun din echipa, bine, daca nu, nu.
 • Cristina Tacaciu
  Cristina Tacaciu La psiholog mergi sa te ajuti pe tine, psihologul nu o poate face pt tine! La fel si medicul psihiatru, te ajuta cu un diagnostic si cu medicamente, dar trebuie sa le accepti limitarile , asta nu inseamna ca nu mai incercam nimic, ca nu luam medicamentele, ca nu pastram legatura cu medicul psihiatru, ca nu mergem la terapie si incercam sa vedem care e originea acestor ganduri si probleme. Altfel ele ne vor domina in continuare
 • Andi Miana
  Andi Miana Buna ziua! Eu vreau sa va mulțumesc pt feedback, si sa cer eu la randul meu ajutor. As seta inainte de asta tonul “discuției” pt ca nu ma cunoasteti, va asigur de un ton bland si cu considerație fata de problema. Intrucat nu vad o dilema sau o problema PT CARE CERETI ACUM AJUTOR CONCRET ci cumva ascuns, as vrea sa va mărturisesc de pe cealalta parte a baricadei, si anume de membru de familie a cuiva care vb mult despre “acest gand de care nu scapa-suicid”. Eu sunt putin mai confruntativa ca stil. Sper sa gasiti ceva util in oglindirea mea. Cred ca cei care ajung la ganduri de suicid au ajuns deja extrem de descurajati. Asta vine din lipsa sentimentului utilitatii in lume si in viata, uneori tradus prin “nu mi iese nimic cum trebuie”, acest “cum trebuie” insemnand ca nu e ca tine. Iese altfel, si daca dai o sansa acelui ”altfel” s ar putea sa constati ca pofta chiar vine mancand. O viata intreaga am fost amenintata de cea mai draga persoana ca se omoara, pt ca LUCRURILE NU ERAU CUM LE VOIA SI NU SE INTAMPLAU DUPA SCENARIUL EI. Am trecut prin tare multe etape. De spaima, chiar ne spunea cum o va face, de disperare, etc… Pana am ajuns ca si acela care e tot ars in acelasi loc si i au murit receptorii. Nu mai simte. Pt cei din afara e groaznic. Banui ca pt cei din problema e si mai groaznic. Eu as vrea sa va rog sa ne spuneti CE V AR AJUTA? CE ANUME ATI FI AVUT NEVOIE SI NU ATI PRIMIT? CUM AR FI UTIL DUPA DVS DIN MIEZUL PROBLEMEI AJUTORUL PSIHOLOGIC? Mulțumesc! “Totul poate fi si ALTFEL.” A. Adler


Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Am mai scris aici despre sinucidere si nu reusesc sa renunt la aceast gand! Sunt multe persoane care gandesc ca mine! Nu am curaj sa fac asta acum, pentru ca traieste mama. Am fost la 2 psihologi si la un psihoterapeut si nu m-au ajutat cu nimic.”

 • Raoul spune:

  Sunt jucător de casino si mam jucat o suma mare de bani care nu e a mea nu am de unde să o dau înapoi ma gândesc de 2 zile sa ma sinucid

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile