consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt însărcinată și vreau să renunț la sarcina, dar partenerul meu nu vrea. Am trei copii, doi gemeni de 16 luni și un copil de 14 ani. Nu ma vad capabila sa mai cresc un copil pentru ca nu am nici un ajutor de la nimeni. Nu avem o relație foarte buna, el mai bea câteodată și se cearta cu mine.

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua, sunt însărcinată în 6 săptămâni și eu vreau să renunț la sarcina, dar partenerul meu nu vrea ca sa fac întrerupere de sarcina. Momentan sunt în maternitate cu gemenii care au 16 luni și mai am un copil din prima căsătorie de 14 ani. Eu nu ma vad capabila sa mai cresc un copil pentru ca nu am nici un ajutor de la nimeni sunt singură toată ziua cu gemenii pana seara când vine el de la munca și băiatul de la școală. Nu avem o relație foarte buna, el mai și bea câteodată și se cearta cu mine. Relația noastră e mai mult ca să creștem copiii împreună pentru ca și sarcina gemelara a fost din greșeală și am păstrat-o în speranța că el se va schimba. Și sarcina cea de acum este tot un accident dar nu mai am putere să mai ma chinui singura. Am spus ca de acum am să încep să mă mai gândesc și la mine și la ceea ce îmi doresc pentru ca pe nimeni nu interesează de sentimentele mele și de ceea ce îmi doresc. Simt ca am început să am depresie și nu mai știu cum sa mai gestionez situația în care ma aflu. Mulțumesc sper sa ma puteți ajuta cu un sfat.

este regretabil ca ati ajuns in situatia aceasta insa indiferent de sfaturile din exterior, viitorul acestei sarcini il hotarati doar Dvs.. Linistiti-va macar pt cateva minute si luati o decizie. Curaj!
 5
In ziua de azi, rareori o sarcina mai este un accident, daca se folosesc metode contraceptive. Deja doua sarcini accidentale ma face sa cred ca este vorba de neglijenta, a cui, nu stiu. In primul rand va recomand sa mergeti la medicul dvs de familie si sa discutati ce optiuni aveti. Inteleg ca va simtiti singura, lipsita de ajutor si ca va sunt ignorate nevoile. Daca simtiti ca aceasta casnicie nu este ceea ce va doriti, puteti apela la un centru maternal pentru a vedea de ce fel de ajutor puteti beneficia. Cu siguranta se poate face ceva, macar consiliere psihologica si ajutor cu cei mici. Nu ezitati sa apelati si sa cautati o solutie pentru a iesi cumva din aceasta stare de descurajare in care va aflati. Solutii exista daca le cautati, si pentru dvs si pentru familie. Numai bine!
 8
Ce sfat asteptati de aici din moment ce eu inteleg ca deja ati luat o decizie? Daca e o decizie buna sau proasta nu va putem spune noi pentru ca dvs., si nimeni altcineva, sunteti responsabila de viata dvs si sa va purtati de grija.
 1


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile