consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt pusa in fata unei decizii destul de grele. Acum 3 zile am aflat ca sunt insarcinata. A fost un soc, o sarcina nedorita si neplanificata. Relatia mea cu partenerul nu este una foarte buna, este un om bun, dar eu nu am reusit sa am o legatura profunda cu el, si anume aceea de iubire. Cum as putea sa-mi iubesc copilul cand eu nu-l iubesc pe omul de langa mine? De ce sa aduc pe lume un copil si sa nu reusesc sa-l fac sa se simta iubit si fericit?

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua! Am 29 ani si sunt pusa in fata unei decizii destul de grele. Acum 3 zile am aflat ca sunt insarcinata. A fost un soc, o sarcina nedorita si neplanificata. Mentionez ca relatia mea cu partenerul nu este una foarte buna, din vina mea as putea spune. El este un om bun, cu un comportament exemplar, dar eu nu am reusit sa am o legatura profunda cu el si anume aceea de iubire. Cand i-am spus ca rezultatul testului este pozitiv, mi-a spus ca decizia imi apartine si ca ma sustine orice as alege! Recunosc ca m-am gandit cateva minute sa pastrez copilul, dar apoi am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa fac intrerupere de sarcina. Stiu ca nici o femeie nu e 100%pregatita sa devina mama, nu vreau sa ma scuz spunand ca nu sunt pregatita. Pur si simplu, simt ca nu este nici persoana potrivita, nici momentul potrivit. Cum as putea sa-mi iubesc copilul cand eu nu-l iubesc pe omul de langa mine? De ce sa aduc pe lume un copil si sa nu reusesc sa-l fac sa se simta iubit si fericit?
Nu astept sa primesc mesaje de incurajare , a fost mai mult un mesaj de “descarcare” daca as putea sa-l numesc asa!