consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o adolescenta de 13 ani. Parintii mei nu vorbesc cu bunicii si sunt suparati ca eu stau la bunici, adica dorm, mananc acolo etc.

Terapeuti.ro 6:39am Jul 6
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua!Sunt o adolescenta de 13 ani si am o problema …vreau sa va cer un sfat..Parintii mei nu vorbesc cu bunicii mei din motive personale..eu stau la bunicii mei adica dorm acolo mananc acolo..etc. Parintii mei sunt suparati ca eu stau la bunici .Din aceasta cauza ei nu isi vorbesc , mama mea vrea sa stau acasa ,insa eu vreau sa stau la bunicii mei pentru ca aici am mai multe conditii .Ce ar trebui sa fac?Ce ar fi corect ?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:49am Jul 6
tehnic vorbind atata timp cat esti minora ar trebui sa faci ce iti spun parintii. Ideal vorbind ar fi sa se inteleaga toti si sa iti faciliteze mediul de dezvoltare pe cat posibil. Incearca totusi sa discuti tu cu parintii tai si cu bunicii si sa vezi ce nemultumiri au fiecare… dupa care sa incerci sa gasesti tu solutii pt ei… dupa sa ii pui pei sa isi gaseasca solutii, etc. Spun asta pt ca situatia, inteleg, necesita rezolvare. Daca toata lumea ar ajunge sa se aseze la aceeasi masa si sa ‘fumeze pipa pacii’ ar fi excelent (doar ei isi pot rezolva conflictele). Succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile