Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Parintii mei s-au certat foarte tare. Eu am inceput sa plang, iar mama mi-a spus: “Ma asteptam de la tine sa ma aperi, dar tu ai inceput sa plangi…”. M-a facut sa ma simt foarte vinovata.

Terapeuti.ro 8:59am Nov 2
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sunt un elev(adolescenta) de curand parintii mei s-au certat foarte tare, in acel moment eu am inceput sa plang.La sfarsitul certei pana ca mama sa plece mi-a spus asa"Ma asteptam de la tine sa ma aperi,dar tu ai inceput sa plangi.M-am convins de tine."Parintii mei au inceput sa se certe de cand eu aveam varsta de 5 ani,la varsta de 10 ani mama a mai plecat odata,dar s-a intors.De data asta,iar a plecat dar s-a intors.Problema este ca ea mi-a spus ca nu ar trebui sa ma afecteze certurile lor ca sunt intre ei doi conflictele,dar alteori imi spune ca de ce nu am aparat-o,ca de ce nu m-am bagat in cearta lor.Acum cand a plecat si mi-a spus acele lucruri m-au facut sa ma simt foarte vinovata(inca am acest sentiment) poate findca eu sunt de vina,poate daca ii tineam apararea nu ar fi plecat.


Tiberiu See 9:01am Nov 2
Bună ziua. Îmi pare rău să vă spun însă mama dumneavoastră a greșit enorm aici încercând să vă bage în cearta lor, făcându vă să îndepărtați de un părinte și să îl alegeți pe altul.
Cu stimă,
psih Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 9:26am Nov 2
imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea episoade si tot ce pot sa iti spun este ca NU este vina ta niciodata, ca certurile lor sunt doar intre ei si doar ei isi pot rezolva neintelegerile (poate o consiliere de cuplu/familie?) si ca ar trebui sa se certe cand tu nu esti in zona. Ca idee, ‘apara-ma’ ii spui de obicei unui protector (partener, parinte, autoritati, etc.) nu copilului tau pe care TU trebuie sa il aperi, nu invers. Discuta cu amandoi si spune-le cum te fac sa te simti si ca iti doresti sa se rezolve aceasta situatie. Curaj si succes!

Olimpia Ciocea 11:38am Nov 3
Ai procedat f bine ca ai stat deoparte de cearta lor( nu e vina ta) .Sunt problemele lor si ar trebui sa fie responsabili pt rezolvarea lor.Sustin parerea colegilor.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita