consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si un prieten de 22 de ani, insa parintii mei nu sunt de acord cu el, desi nu am de gand sa ma culc cu el, deoarece sunt prea mica…

Terapeuti RO 8:44am Jan 9
Mesaj:
Am 16 ani si am un prieten de 22 de ani,însa părintii mei nu sunt de acord cu el. Tatal meu nu stie ca am o relatie cu el , iar mama imi spune sa ma despart de el ,insa tin prea mult la acest baiat . Nu sunt cu el decat de o luna si nu am de gand sa ma culc cu el , deoarece sunt prea mica… Ce ar trebui sa fac in cazul acesta??? Multumesc anticipat !!!

Zidan Gabriel 9:13am Jan 9
Cred că ar trebui să fc ce spune mama ta

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:41am Jan 9
ce pot sa iti spun, ca cel putin pt mine, familia este pe primul loc. Indiferent de ce parteneri gasim ‘sangele apa nu se face’. Parintii tai vor fi alaturi de tine toata viata lor, pe cand un relatie de cuplu poate esua oricand. Ce iti sugerez este sa gasesti intai armonie in familie; mai discuta cu mama, bunicii, rude, profesori, etc. Vezi ce zic si ei, aduna cat mai mulle informatii si incearca sa iei o decizie cat mai echilibrata pt tine. Dupa doar o luna de relatie nu se darama Universul ;) . Succes!

Viorel Mocanu 10:30am Jan 9
“Ce ar trebui sa fac in cazul acesta???”" – se inti vezi de scoala… oricum de dragoste nu vei scapa… dar… la 16 ani dragostea nu prea se maninca pe piine …

Dhalia Dalia 2:21pm Jan 9
16 ani este o varsta minunata pt indragostit; dar si mica. Vorbeste cu mama, chiar si cu tata. Ei nu sunt impotriva ta, a lui sau a relatiei dintre voi. Pur si simplu te iubesc foarte mult si nu vor sa te vada suferind. Poate nici ei nu-si vor gasi cuvintele in ati explica… dar trebuie sa-ti amintesti ca actiunile lor, oricat de dure par, sunt pt binele tau viitor.

Daniela-Monica Guzu 2:23pm Jan 9
Acum este perioada in care inveti ce este dragostea, simti fluturi in stomac, apare prima iubire care te face sa crezi ca este tot ceea ce ai visat, ca este ultima si ca ai sa lupti cu tot universul pentru ea. De altfel este minunat ca iubesti si experimentezi iubirea. In acelai timp tine cont ca scoala, familia, TU reprezinta prioritatile varstei tale. Am vazut atat de multe cazuri in care au inceput ca tine si au sfarsit gravide, la cratita, au abandonat scoala de dragul iubitului au sacrificat totul. Si crede- ma nu merita. Cum ti-am zis, este minunat ca iubesti, in acelasi timp tine cont de visele si dorintele tale. Nu fa compromisuri! Urmareste sa devii o femeie desteapta, independenta din toate punctele de vedere. Iti recomand sa iti faci educatia sexuala si cea relationala.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile