consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani si trebuie sa decid unde merg dupa a 8-a. Eu ma interesez mai mult pentru obiectele bazate pe matematica, adica real, biologie chimie, dar mama vrea altceva.

Terapeuti RO 9:35am Jan 23
Mesaj:
Buna!
Probabil ca si altii de varsta mea au aceeasi intrebare ca si mine.Eu sunt Egan,m-am mutat deja cu 6 ani in urma cu traiul in Austria si nu ma pot acomoda. Am 14 ani si in urmatoarea saptamana trebuie sa decid unde merg dupa a 8-a
Totul o fost bine pana nu am inceput o cearta familiara.
Eu ma interesez mai mult pentr obiectele bazate pe matematica adica real, biologie chimie..etc. Dar Mama nu vrea sa ma lese sa merg la gimnaziu, ce la colegiu privat de Business. Pe mine nu prea ma incanta, dar am o frica sa nui dezamagesc pe parinti.
Am urgent nevoie de ajutorl Dumneavoastra!
Va multumesc si va apreciez,
Egan

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:17am Jan 23
eu cred ca ai o parere si simti nevoia sa ti-o exprimi. Insista cu parintii tai… vorbiti cat mai deschis si incercati sa ajungeti la o intelegere amiabila. Succes!

Mihaela Comisel 10:23am Jan 23
Indiferent ce “discutii” au fost intre parintii tai, tu incearca in discutiile cu ei sa-ti impui punctul de vedere cu argumente. Chiar daca alegerea ta ii va dezamagi, daca te vad hotarat ei vor tine cont de tine. Parintii la randul lor poate si-au dezamagit proprii parinti si vor ce este mai bine pentru copiii lor sau atata stiu sa transmita! Nu neglija poate o discutie cu psihologul scolii, cu un prieten sau ruda apropiata care iti doreste binele si in care ai incredere.

Al-Atar Muna 11:22am Jan 23
Nu-ti vei dezamagi parintii daca le explici clar ceea ce-ti doresti si simti tu. Urmeaza-ti calea cu incredere.

Emanuel Prichici 12:03pm Jan 23
in viata trebuie sa-ti urmezi pasiunile altfel vei fi nefericit. incearca sa-ti convingi parintii sa te lase sa te duci acolo unde simti/crezi tu de cuviinta.

Carmen Ontanu 1:08pm Jan 24
Incearca sa ii convingi sa faci un test de orientare in cariera. E impartial si cu ocazia asta vezi si tu ce confirmari ai. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile