Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aproape 18 ani si mi-am inceput viata sexuala. Vreau sa ii spun mamei, dar imi este frica… Nu este intelegatoare, este foarte credincioasa, sta foarte prost cu nervii…

Terapeuti.ro 6:51am May 8
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am o problema … am aproape 18 ani si mi am inceput viata sexuala … vreau sa ii spun mamei dar imi este frica… cum as putea sa i spun ? Nu este intelegatoare… este foarte credincioasa … sta foarte prost cu nervii.. si nu stiu.. cum sa i spun??


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:00am May 8
ai pe altcineva in familie care este mai intelegator? Ma gandesc ca ai putea sa discutati intai cu tata/unchi/matusa/etc, cineva apropiat de voi si care mai tarziu sa te ajute, incet incet, sa ii spui si mamei. Ma gandesc ca este foarte posibil si sa ii ascunzi mamei tale inca niste ani acest lucru dar de dorit ar fi ca macar un membru al familiei (adult) sa stie despre ce se intampla. Cel mai important este sa ai grija de tine, sa folosesti protectie si sa nu te pui in pericol. Succes! ;)

Marilena Popa 8:00am May 8
Din punct de vedere juridic cel puțin ești adult. Viata ta intima și sexuala nu privește pe nimeni. Eu ti-as recomanda sa meditezi la motivele pentru care consideri ca este necesar sa ii spui mamei tale și cum te raportezi la părinții tai în calitate de adult în devenire.

Roxana Mischianu 9:01am May 8
Brusc. Oamenii "nervosi" trebuie luati brusc. Ii zici si gata.

Spiritul Iubirii Eterne 7:45pm May 8
De ce trebuie neaparat sa iti conduca mama ta viata , ? Nu priveste pe nimeni destinul tau aici pe pamant , daca ai avut puterea sa incepi un lucru nou , poti sa incepi si altele si acestea sa fie spre binele tau , doamne ajuta .

Spiritul Iubirii Eterne 7:47pm May 8
Din punct de vedere spiritual , apa intodeauna o sa isi gaseasca cursul , impliniti va in suflet cei insetati.

Andreea Deea 2:19pm May 10
De ce trebuie sa ii comunici mamei acest aspect?

Fanache A. Remus 8:43am May 11
Ai deja o varsta de la care ar trebui sa iti iei responsabilitati si sa iei singura deciziile care iti afecteaza viata. Faptul ca ai inceput viata sexuala e una din deciziile luate de tine, ce faci mai departe doar de tine depinde (la fel si urmarile acestor decizii). Ai nevoie ca mama ta sa stie sau ai nevoie de cineva cu care sa discuti probleme mai sensibile fara sa te judece? Gandeste-te, analizeaza ce se poate intampla in functie de ce vrei sa faci si ia o decizie apoi mergi mai departe invatand din experienta acumulata.

Mihaela Ivanescu 7:56am Jun 24
Citesc si ma uimesc ! Constat ca majoritatea oamenilo cu probleme,sunt tineri si foarte tineri ! Oare de ce ?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita