consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu ma mai inteleg cu fiul meu de 16 ani. A dorit par lung, n-am avut nimic impotriva. A venit acasa cu un cercel in ureche, am trecut si peste asta. Dar acum vrea si un pierce in buza…

Terapeuti RO 9:29am Nov 27
Mesaj:
Nu prea stiu de unde sa incep dar problema se rezuma la relatia cu fiul meu,16 ani cu care de ceva vreme ma inteleg greu.Cam de cand e la liceu (e cls.X) a inceput sa invete tare rau, a incercat si alcoolul si venitul tarziu acasa.Are momente, in special daca i se reproseaza mai vehement ceva despre comportamentul lui cand face crize de disperare din care foarte greu il scot. Nu pot sa zic ca nu comunicam,mare parte din timp chiar ne intelegem. A dorit par lung si n-am avut nimic impotriva. Azi vara insa a veni acasa cu un cercel in ureche. Si am trecut si peste asta.Dar acum vrea si un pierce in buza.As vrea sa nu-si faca dar ma tem ca o sa apara cu el.In plus sotia nici nu vrea sa auda.A zis(nu serios) ca si pleaca si ne lasa sa ne descurcam. As cam avea nevoie de niste sfaturi. Pot da detalii daca e nevoie.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:42am Nov 27
ma gandesc ca ati putea beneficia de niste sedinte de psihoterapie de familie (mama-tata-fiu). Succes!

Ioana Monica Ciolan 10:46am Nov 27
Pentru fiul dvs aceasta perioada este una de experimentare, de cunoastere si de descoperire a propriei identitati. Cred ca un aspect important este calitatea relatiei dintre dvs si el care poate fi definita prin timp petrecut impreuna, prin interesul dvs ca parinte a ideilor sale, a pasiunilor pe care le are, a grupului de prieteni, a muzicii care o asculta, a imaginii sale despre viitor. Indicat este ca atitudinea sa fie una pozitiva indreptata spre apropiere si nu reprosarea vehementa a unor actiuni. Poate ar fi indicat sa aflati ce inseamna pt el acel piercing in buze si sa explorati impreuna ce dezavantaje ar putea avea o asemenea decizie pe termen lung!

Remus Sandu 2:45pm Nov 27
În paralel cu diverse idei apropo de psihoterapie, poate încerca şi suplimentare cam tot în maniera descrisă aici. http://wp.me/p48646-1v7 Însă probabil că este foarte dificil să convingi pe cineva să încerce nişte metode despre care nu ştiţi nimic. Aţi putea încerca să testaţi personal unele din aceste remedii – de exemplu dozele mărite de niacină. S-ar putea afirma că 500 mg/zi sunt reversul a 50 ml de votcă, după o lună întreagă vei fi un alt om. La fel şi dieta, a dat rezultat în multe alte tulburări de comportament. Ideea este că nu doar alcoolul te poate aduce pe o cale greşită. Iată şi nişte interviurile de aici sunt traduse în română şi oferă mai multe detalii apropo de situaţia dvs. http://wp.me/p48646-8p


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile