consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fata mea are 14 ani și plânge în fiecare seară. De curând notele ei nu sunt cele pe care și le dorește, așa ca vine acasă foarte tristă. I-am spus ca nu va fi mereu prima, dar nu mă ascultă.

Terapeuti.ro 8:24am Nov 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună ziua! Fata mea are 14 ani, e în clasa a opta și plânge în fiecare seara. E un copil bun, a luat note mari și a ajuns la olimpiada județeană de romana și de matematica ani la rand. Niciodată nu s-a stresat în legătură cu școala. Eu și soțul meu nu am presat-o vreodată sa obțină note mari. De curând notele nu sunt cele pe care și le dorește așa ca vine acasă foarte trista. I-am spus ca nu va fi mereu prima dadar nu mă asculta. Ce pot sa fac pentru a o ajuta sa își revină, sa nu mai sufere si sa fie mulțumită de ea?


Little Djini 8:43am Nov 17
Mergeți cu ea la psihoterapie. O va ajuta mult în aceasta perioada stresanta și va va ajuta și pe dumneavoastră ca părinți. Am trecut prin ceva asemănător cu copilul meu și doar în felul acesta am putut rezolva problema.

Tiberiu See 8:50am Nov 17
Bună ziua. Trebuie să o încurajați încontinuu fără a îi reproșa nimic.

Dumitrescu Roxana 2:08pm Nov 17
Poate mica domnisoara s-a indragostit si nu stie cum sa va spuna. Este varsta cand discutiile cu fetita dvs au loc de multe ori pe zi, cand trebuie sa fiti mult mai apropiata de ea decat pana acum. Este o varsta critica si pentru a o depasi cat mai usor este nevoie de multa comunicare. Doar daca apar si alte manifestari ar trebui sa recurgeti la psiholog. Pana atunci ….. retraiti impreuna cu ea adolescenta.

Olimpia Ciocea 3:54pm Nov 17
In primul rand sa- i intelegeti durerea , sa inteleaga ca ii sunteti apropape, o apreciati pentru efortul ei , nu pentru rezultate. O psihoterapie o ajuta sa se inteleaga mai bine, sa se redescopere , sa -si gaseasca linistea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile