implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat


Nu ma mai simt bine deloc, imi vine sa vomit, sa plang. Sunt presata de parinti, de scoala si m-am si indragostit. Cand ma gandesc la el imi vad toate defectele si simt ca niciodata nu voi fi potrivita pentru el.

Terapeuti.ro 8:56am Apr 29
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Nu stiu ce se intampla cu mine dar de cateva saptamani nu ma mai simt bine deloc imi vine sa vomit , sa plang .In ultimul timp sunt presata de parinti , de scoala (toata ziua invat si scriu fara oprire , iar in restul timpului dorm , altfel nu pot sa fac nimic), apoi m-am indragostit. Cand ma gandesc si la el imi vad toate defecte si simt ca niciodata nu voi fi potrivita pentru el. Ma simt foarte jalnic , patetic pentru ca simt ca nu mai sunt ca inainte . Imi e greu si nu stiu ce sa fac. Cu parinti si cu preteni imi e frica sa vorbesc sau mai bine zis nu pot si simt nevoia sa ma descarc dar nu stiu cum.Simt cum totul m-a ajuns din urma oboseala , stresul.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:08am Apr 29
recomandarea mea ar fi sa ii rogi pe parintii tai sa te sustina macar financiar o perioada in care sa mergi sa discuti cu un psihoterapeut pt ca din cate ne spui s-au adunat multe si este dificil de impartasit cu persoanele apropiate. Pe masura ce clarifici ce se intampla in tine, totul o sa se linisteasca. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile