Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu ma mai simt bine deloc, imi vine sa vomit, sa plang. Sunt presata de parinti, de scoala si m-am si indragostit. Cand ma gandesc la el imi vad toate defectele si simt ca niciodata nu voi fi potrivita pentru el.

Terapeuti.ro 8:56am Apr 29
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Nu stiu ce se intampla cu mine dar de cateva saptamani nu ma mai simt bine deloc imi vine sa vomit , sa plang .In ultimul timp sunt presata de parinti , de scoala (toata ziua invat si scriu fara oprire , iar in restul timpului dorm , altfel nu pot sa fac nimic), apoi m-am indragostit. Cand ma gandesc si la el imi vad toate defecte si simt ca niciodata nu voi fi potrivita pentru el. Ma simt foarte jalnic , patetic pentru ca simt ca nu mai sunt ca inainte . Imi e greu si nu stiu ce sa fac. Cu parinti si cu preteni imi e frica sa vorbesc sau mai bine zis nu pot si simt nevoia sa ma descarc dar nu stiu cum.Simt cum totul m-a ajuns din urma oboseala , stresul.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:08am Apr 29
recomandarea mea ar fi sa ii rogi pe parintii tai sa te sustina macar financiar o perioada in care sa mergi sa discuti cu un psihoterapeut pt ca din cate ne spui s-au adunat multe si este dificil de impartasit cu persoanele apropiate. Pe masura ce clarifici ce se intampla in tine, totul o sa se linisteasca. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita