consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 16 ani si i-am spus prietenului meu ca nu mai sunt virgina. El este inca virgin. Vazand că i s-a schimbat radical starea am mintit ca inca sunt virgina. Nu stiu cum sa ii marturisesc adevarul.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna! Am 16 ani și sunt eleva la liceu.
Acum un an am fost cu un băiat. El avea 19 ani eu aveam 15. Ne iubeam destul de mult încât am ajuns in punctul in care m-am dăruit lui. Apoi a aflat mama mea, el s-a distanțat și totul s-a spulberat. Până acum au mai fost relații, scurte și fără contacte sexuale. De o luna sunt cu un băiat, de aceeași vârstă cu mine. Și a venit vorba într-o zi despre virginitate. El este virgin pentru că nu a găsit încă persoana potrivită. Eu i-am spus că nu mai sunt, însă văzând că i s-a schimbat radical starea am dres treaba spunând că e o glumă și că încă sunt virgina. Dar acum nu știu cum să îi mărturisesc adevărul, pentru că tine foarte mult la asta și cred că și-ar dori langa el o fata asemenea lui.

 

Monica Enescu
Monica Enescu Ce inseamna ca i s-a schimbat radical starea? De ce crezi ca tine el foarte mult la asta? E mai important pentru el ca o fata sa fie virgina, decat sentimentele pe care le are pentru cineva?

Adevarul pana la urma este unul singur, fie ca el il poate accepta sau nu. Cred ca intrebarea ta suna cam asa: “cum as putea sa-i spun adevarul, astfel incat pe el sa nu-l deranjeze si sa ma accepte asa cum sunt”? A spune sau nu adevarul, depinde intr-adevar de tine, insa a-l accepta si a nu fi deranjat de el, tine doar de el. Din pacate nu il poti face sa renunte la ceea ce pare a fi un orgoliu personal, dar ii poti spune ce simti pentru el, si daca te accepta asa bine, daca nu, iarasi bine. Si pana la urma, ce te-ar face pe tine sa fii intr-o relatie cu un baiat care nu te accepta asa cum esti, sau pentru ca nu esti ca el?Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed