consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si am vazut in calculatorul iubitului mamei mele poze intime cu mama mea si inca o femeie (cred ca e sotia lui, pentru ca nu e divortat). Eu si mama stam la acest iubit al ei, in Germania.

Terapeuti.ro 7:29am Mar 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am o mare problema in familie …. eu (16 ani) si cu mama mea stam in germania deja de 7 luni tatal meu sta in romania … mama mea are un iubit aici cu care numai nu ma pot intelege nu il suport tot timpul gaseste o cale sa se lege de mine .. si nu stiu nimica despre el numai cum il cheama ii foarte misterios ..si sora mea (care sta in canada , are 27 de ani ) mi-a spus sa ma uit pe calculatorul iubitului mamei mele ca poate afam ceva despre el .. si azi am indraznit sa ma uit cand nu a fost nimeni acasa si m-am uitat la imagini si am gasit poze intime cu mama mea , si inca o femeeie ( cred ca e sotia lui ca nu e divoratat ) si de atunci is socata nici nu ma mai pot uita la mama in ochi .. ce ar trebui sa fac .? va rog ajutati-ma is disperata nu am pe nimeni aici ..


Cris Tina 7:52am Mar 3
Incearca sa te detasezi , fiecare persoana are dreptul sa dispuna de propriul trup si sa-si traiasca viata sexuala asa cum isi doreste . Toti am venit pe lume in urma unui contact sexual . Nu exista contact sexual corect si contact sexual gresit atata timp cat nu exista constrangere . Faptul ca societatea ne-a impus un anumit comportament nu inseamna ca acest comportament este singurul valabil si posibil . Poate ca acum nu vei intelege dar cand vei fii mai mare si vei avea si tu relatii intime vei intelege mai bine , asa ca nu te grabi sa judeci . Nu lasa ca acest aspect sa iti strice relatia pe care o ai cu mama .

Botezat-Antonescu Radu 8:09am Mar 3
eu cred ca daca ii ascunzi mamei tale acest lucru nu o sa faci decat sa cari dupa tine o suferinta pe care ai putea sa o debarasezi chiar acum. Cu cat tii mai mult acest secret, cu atat o sa suferi mai mult. Vorbeste cu mama ta; comunicarea este foarte importanta. Curaj!

Cris Tina 8:16am Mar 3
Nici macar nu ar trebui sa inregistreze ca suferinta acest fapt . A avut o idee preconceputa despre o situatie iar situatia s-a dovedit diferita fata de ideea pe care a avut-o ea , In loc sa inregistreze acest fapt ca pe o suferinta il poate inregistra ca pe ” se poate si asa ” Atunci unde mai este suferinta ?

Botezat-Antonescu Radu 8:21am Mar 3
domnisoara spune ca este socata si o cred; din punctul meu de vedere s-a inregistrat un soc; ‘se poate si asa’ este in ceea ce poate fi transformat, adevarat. Suferinta de care vorbesc eu este aceea in eventualitatea pastrarii secretului.

Mihaela Comisel 9:22am Mar 3
La varsta ta, a ramane intr-un mediu pormiscuu este destul de periculos! Esti in perioada adolsecentei, a formarii si cimentarii personalitatii, a convingerilor despre lume si viata, iar acest mediu nu iti este favorabil. Incearca sa vorbesti deschis cu mama ta, ea este tutorele tau si tu esti minora, oricat de “sila” iti este. Poate se gaseste o posibilitate fie sa te intorci in Romania la tatal tau, fie sa mergi la sora ta daca aceasta isi poate permite sa te ia la ea in Canada (bineanteles cu acordul mamei/tutorelui). Nu este recomandat sa porti pe umeri o asemenea povara.

Gina Neacsu 2:51pm Mar 5
Cred ca te deranjează cel mai mult faptul ca se leagă de tine. Cum anume ?


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile