implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu am 18, iar el 20. Frica mea este urmatoarea: am dori sa ne incepem viata sexuala, dar el nu vrea sub nicio forma sa foloseasca prezervativul. Mi-e frica sa nu raman insarcinata.

Terapeuti.ro 7:13am Mar 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Este o relatie la distanta, este o relatie de mai bine de 7 luni si este o relatie perfecta. Putem vorbi orice, ma sustine si il sustin, ne vedem odata pe luna sau mai des, ne petrecem timpul impreuna,pe skype sau la telefon,avem aceleasi hobby uri etc. Eu am 18,iar el 20. Frica mea este urmatoarea: am dori sa ne incepem viata sexuala,dar el nu vrea sub nicio forma sa foloseasca prezervativul. Nu mi-e frica de nicio boala,stiu ca este “curat”, in schimb mi-e frica ca pot ramane insarcinata. Am incredere in el,stiu ca se poate controla,dar nu vreau sa stau stresata si incordata atunci. Vreau sa fie un moment pe care o sa mi-l amintesc cu drag. Am discutat astea cu el, mi-a spus ca imediat dupa ce vom termina voi urina si totul va fi ok,dar tot nu ma pot linisti… probabil astept sa-mi spuna cineva “in conditiile acestea sunteti destul de safe,bucurati-va de moment”. Help me please..


Lia Oltean 7:56am Mar 17
Ești sigura ca Îți dorești să îți începi viața sexuală cu cineva care nu empatizeaza cu tine și nu îți respecta dorințele? Recomandarea mea este sa va informați mai bine, amândoi, arat despre posibilitatea unei sarcini, cât și despre bolile cu transmitere sexuala, înainte de a face acest pas. Mi-ar plăcea sa pot spune ca “în condițiile acestea sunteți destul de safe, bucurați-va de moment”, însă nu este cazul, din nefericire. Urinarea după sex nu este o soluție (citiți despre aparatul genial feminin), iar “a o scoate afară la timp” nu e întotdeauna o soluție sigură. Dacă totuși nu doriți sa folosiți un prezervativ, amândoi și nu doar el, puteți apela la un alt mijloc de contracepție (anticoncepționale?), dar numai și numai după ce v-ati informat corect și ați realizat un control de specialitate.

Mihaela Vasut Luncasu 8:15am Mar 17
In conditiile astea nu sunteti deloc safe . O varianta safe ar fi analize complete pt ambii parteneri si o alta metoda de contraceptie ( pilule, etc)

Soltany Anna 9:33am Mar 17
Eu zic sa nu te grăbești,mai intai cunoaștel, mai bine…

Psihologul Va Raspunde 11:48am Mar 19
Urinarea nu e metoda anticonceptionala. Si nici atitudinea lui. Invata, informeaza-te, si apoi alege partenerul potrivit.

Kornett del Cornetto 12:30pm Mar 19
In afara de prezervativ cea mai sigura metoda ar fi folosirea anticonceptionalelor.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile