consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Spre sfarsitul celei de-a doua sarcini, am prins teama sa merg cu masina. Cand este necesar sa ma deplasez iau pastile pentru inima, deoarece am palpitatii mari.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Salut. Am 27 de ani si sunt mama a doi copii. Cam spre sfarsitul celei de-a doua sarcini, am prins teama sa merg cu masina. Evit acest lucru iar atunci cand este necesar sa ma deplasez iau pastile pt inima deoarece am palpitatii mari. Nu tip in timpul deplasarii insa stau foarte speriata. Mentionez ca am avut un mic accident de masina inainte dar a fost ceva usor. Cam de 4 ani am devenit o persoana sensibila si ma afecteaza durerea celorlalti chiar daca nu ii cunosc. Evit sa ascult stiri sau sa mai ma uit la tv cu impact emotional

 

Soare Fericire
Soare Fericire Pastilele pentru inima, pe care spuneti ca le luati, sunt date de catre medic? Parerea mea este sa mergeti la un psiholog, pentru ca, aceste frici pe care le aveti, va fac sa nu va traiti in mod armonios viata, Va las aici un link ce sper sa va fie de folos in determinarea de a merge la sedinte de psihoterapie https://www.youtube.com/watch?v=wfa55BbLhSY
Monica Enescu
Monica Enescu Cand ati avut mai exact accidentul de masina? Ma gandesc ca si sarcina, prin modificarile hormonale pe care le aduce, a influentat sensibilitatea dvs si a activat niste frici existente in subconstient, pe care nu le-ati constientizat atunci cand au aparut, ci la un anumit timp dupa eveniment. Pe langa asta, faptul in sine de a deveni mama va face mai empatica si mai sensibila la durerea celorlalti. Si eu va recomand sa apelati cu incredere la psihoterapie pentru depasirea acestei temeri. Se poate rezolva, curaj!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed