consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 de ani si in decursul anilor m-am confruntat cu diferite probleme medicale: epilepsie, tuberculoza pulmonara, iar recent cu o urticarie cronica. Exista vreo legatura intre acestea?

Terapeuti RO 7:11pm Feb 23
Mesaj:
Buna ziua.
Am 20 de ani si in decursul anilor m am confruntat cu diferite probleme medicale si anume:epilepsie,tuberculoza pulmonara,iar recent cu o urticarie cronica.
Intrebare: 1.Exista vreo legatura intre acestea? 2.Pot duce acestea la tulburari psihice? 3.Cer pareri/sfaturi/indrumari/ajutor. Mentionez ca in prezent ma confrunt cu diferite si frecvente stari (anxietate, neliniste, melancolie, somnolenta, abulie,etc) si cu consecintele acestora (imi afecteaza in mod vizibil viata, relatiile cu ceilalti, relatia cu mine insumi, s.a) Am un sentiment obscur de tot ce mi se intampla si ma surprind tot mai des intrebandu`ma daca nu cumva sufar de vreun soi de tulburare.
Multumesc!

Irina Puiu 10:48am Feb 24
Afectiunile noastre fizice au un ecou psihologic, si invers. Daca functionarea zilnica va este afectata in felul in care descrieti ca se intampla, apelati la un psihoterapeut. Psihoterapia poate creste calitatea vietii, in anumite conditii. Multa sanatate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile