consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un prieten de 19 ani care e inca virgin, iar eu si cu altii din grup dorim sa il ducem la “strada”, dar el refuza de fiecare data si prefera sa aiba relatii virtuale.

Terapeuti RO 9:43am Jan 30
Mesaj:
am un prieten de 19 ani ce inca nu a facut “dragoste”…iar eu si cu altii din grup dorim sa il ducem la “strada” (prostituate)..sa treaca de pasul asta de care majoritatea aveam teama la inceput…dar el refuza de fiecare data….si prefera sa aibe relatii virtuale..ce se intampla cu el??il atrag barbatii??…cand iesim cu totii discutam adesea subiecte “incitante” pot zice,dar el nici nu vorbeste..sta inchis in el…

Mihaela Comisel 10:12am Jan 30
Vreti sa il “ajutati sa treaca strada” Lasati-l in ritmul lui si sa-si gaseasca singur calea. S-ar putea ca acest “ajutor” fortat sa produca repercursiuni asupra increderii in sine si asupra alegerilor pe care le va face in viitor. Mai bine v-ati gandi de ce va preocupa situatia lui si nu priviti spre voi, la atitudinea vostra fata de aceast inceput.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:29am Jan 30
fiecare are ritmul sau de viata! Daca el nu se simte inca suficient de confortabil sa intretina relatii sexuale, nu are nimeni dreptul sa il constranga, sub nicio forma, nu de alta dar este o forma de abuz/viol, chiar daca nu pare poate fi resimtit asa de catre el! Daca nu vrea sa mearga cu voi la prostituate nu inseamna ca este automat gay, ci inseamna ca voi practic vreti sa il obligati sa se conformeze opiniei generale de grup. Mai bine l-ati incuraja sa isi gaseasca o fata, sa inceapa cu ea o relatie si incet incet sa se dezvolte. Succes!

Daniela-Monica Guzu 10:51am Jan 30
Este timid, relatiile virtuale ii ofera un confort emotional. Daca il fortati si il impingeti de la spate credeti ca il ajuta? La barbati, in astfel de situatii pierde foarte usor erectia. Si atunci accentueaza situatia sa. Are nevoie atat de educatie sexuala cat si de un proces sustinut de dezvoltare personala. Ca prieteni puteti sa il ajutati sa urmeze acest proces. Aveti ceva idei geniale in aceasta directie? =))))))))


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed