Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani, sunt virgin si am o problema cu erectia. Cand sunt cu iubita mea penisul intra in erectie destul de putin sau deloc. Cand sunt singur si ma masturbez, intra in erectie puternic, imediat. Ce am este de ordin organic sau psihic?

Terapeuti.ro 9:10am Feb 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Ma numesc Valeriu si am 17 ani . Sunt virgin si am o problema de ordin erectic cred. Deci sa va povestesc, cand sunt cu iubita mea … si ne excitam, penisul intra in erectie, dar nu destul de tare incat sa incep un contact sexual, sau uneori nu prea intra deloc.. uneori intra putin, alteori deloc . Cand sunt singur si ma masturbez, intra in erectie puternic, imediat. Vreau sa primesc niste sugestii va rog in legatura cu ce am, este de ordin organic sau psihic? Recunosc ca imi este putin jena sa fiu gol gol, si ma masturbez des.

Botezat-Antonescu Radu 9:13am Feb 5
ma gandesc… pana la a-ti face niste analize de specialitate… ca jena aceea de care vorbesti este foarte posibil sa iti afecteze erectia. De obicei emotivitatea noastre se ‘traduce’ in performanta actului sexual/erectiei. Incearca sa fii mai impacat cu ideea de a fi gol… oricum e un detaliu tehnic. Succes! ;)

Lia Oltean 9:49am Feb 5
Dacă nu exista o cauza organică (lucru pe care nu îl putem cunoaște în absența unui consult de specialitate), cauza poate fi de natura psihologică. Ar putea fi, spre exemplu, anxietatea și jena de care vorbeai, cele în baza cărora nu ai performanta dorită. Ar putea fi însă altceva. Pentru ca nu avem multe informații, recomandarea mea este sa investighezi mai întâi cauzele (organice și psihologice), iar în funcție de asta vei primi ulterior și alte recomandări.

Tudor Georgescu 9:55am Feb 5
mai glumiti si voi pe tema lipsei erectiei… e foarte important orgoliul tau (sau mandria) in schema asta. Trebuie sa scapi de ele, altfel n-ai cum. Trebuie sa stiti sa va simtiti foarte bine si fara erectie, ca sa te relaxezi si sa lasi corpul sa functioneze optim.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed