consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

În vara acestui an, prietena mea mi-a dat câteva semne de neîncredere. Vorbea cu alt băiat şi a șters conversațiile, ca să nu aflu. Seri la rand visam diferite moduri în care mă înșela. Acum, când vrem să facem sex, pur și simplu nu am erecției deloc.

Terapeuti.ro 8:50am Dec 7
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Viata sexuala
Bună ziua! De ceva vreme…. O situație jenanta ma "acapareaza" și nu pot sa îmi iau gândul de la ea. În vara acestui an, prietena mea mi-a dat câteva semne de neîncredere…. Vorbea cu alt băiat, a șters conversațiile ca să nu aflu. Asta m-a afectat foarte tare, iar replica ei a fost ca nu ii dăruim destulă atenție. Cu greu…. Am reușit sa trec peste, sau cel puțin credeam ca am reușit sa trec peste. De curând, din gluma, am ajuns sa discutam din nou despre asta. Seri la rand visam diferite moduri în care ma înșela. Problema apare când suntem în pat, nu am erecției. În momentele când nimic nu e plănuit, și sunt stimulat sexual, apare efectia, dar când vrem sa facem sex pur și simplu nu am erecției deloc. Adresez aceasta întrebare aici deoarece cred ca e o problema psihologica, nu de tip medicala. Dacă era de tip medical, nu aveam erecției în nici o situație. Cum pot sa trec peste aceasta problema, deoarece începe sa ne
afecteze viata de cuplu. Va rog sa ma ajutați. Mulțumesc anticipat!


Botezat-Antonescu Radu 8:58am Dec 7
banuiesc ca lipsa de incredere in ea iti afecteaza si atractia sexuala, ceea ce ar avea sens, un fel de ‘ma/m-ai tradat/ezi, eu te resping’. Eu cred ca in momentul in care se recladeste increderea in ea, o sa revina si performanta sexuala. Incercati sa va rezolvati intre voi problemele pe care le aveti (puteti apela si la un specialist daca asa considerati, binenteles), discutati, fiti sinceri, comunicati cat mai liber. Asa se rezolva problemele in cuplu, daca se si vrea. Succes!

Remus Costache 9:05am Dec 7
As recomanda o terapie de cuplu.

Tiberiu See 9:09am Dec 7
Bună ziua. Psihicul dumneavoastră își spune cuvântul în această situație astfel că nu aveți cum rezolva problema decât dacă apelați la terapie. Pe de altă parte nu vă pot da un sfat productiv aici din cauza lipsei de informații.
Cu stimă
Psih. Tiberiu Seeberger


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile