consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am început tratamentul cu venlafaxina si convulex dupa ce am fost diagnosticata cu tulburare depresiv-anxioasa. Am luat tratamentul aproximativ 2 luni, iar d-na psihiatra mi-a zis ca trebuie sa il iau 6 luni. Ideea e ca am renuntat sa il mai iau pentru ca ma saturasem sa il tot iau. E asa grava renuntarea la tratament?

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
F,19 ani,studentă
Buna ziua.Am început tratamentul cu venlafaxina si convulex dupa ce am fost diagnosticata cu tulburare depresiv anxioasa.Am luat tratamentul aproximativ 2 luni iar dna psihiatra mi a zis ca trebuie sa il iau 6 luni.Ideea e ca am renuntat sa il mai iau pt ca ma saturasem sa le tot iau.Intrebareamea e legată de faptul că e asa grav,asa cum mi a zis psihologul, renunțarea la tratament?Ma simt capabilă să îmi rezolv problemele si sa renunț la tratament.E asa grav ca am renuntat brusc la tratament?
 • Dana Dana
  Dana Dana Da,Iti spun din experienta. Este f serios cand renunți la un tratament medicamentos brusc,fără să discuți în prealabil cu un medic. Nu este bine pentru sănătatea ta mintală
 • Onetiu Florin
  Onetiu Florin Chiar dacă ai ajuns pe un drum de plutire, când se reactivează anx o sa fie și mai nașpa
 • Mercean Elena Roxana
  Mercean Elena Roxana E nevoie sa se daca renuntarea treptat. Scazut din doza pt cateva saptamani urmarit reactiile organismului. Faza e ca eu anul trecut am renuntat lanun tratament ce il luam tocmai ca simteam ca pot muta munti din. Eram bine chiar perfect de vreun an. Insa in 2 luni asa depresie ma busit. Si dupa am mers din nou la dr si ghici ce..dozele mele s-au triplat la medicatie si acum abia am inceput sa scad din medicatie sub supravheghere. Da am busit-o rau. Ideea ca tu poti sa iti rezolvi singura problemele e perfect adevarata insa aici intervine chimia din organism si e nevoie ca substanta sa fie treptat eliminata din organism ca sa nu faci vreo recadere de 2 ori mai mare. Take care
 • Adriana Gheonea
  Adriana Gheonea Daca te simti capabila e f bine! Corpul si mintea intra in echilibrul natural! Cu bine!
  • Lungu Daniela
   Lungu Daniela Adriana Gheonea in sfarsit cineva care ma susține. Cand am intrat in sevraj,în acel moment am facut activitate fizica si cand nu ma gandesc la pastile mi e foarte bine.Am invatat sa nu ma mai enervez si sa mi gestionez problemele rational!
  • Lungu Daniela
   Lungu Daniela De 2 zile corpul si mintea mea au uitat ca sunt in sevraj
  • Adriana Gheonea
   Adriana Gheonea Lungu Daniela e f bine asa!!cand ne simtim in stare renuntam la pastile, corpul nostru are o inteligwnta instinctiva si incepe recuperarea si echilibrul!! Cu bine
 • La Psiholog
  La Psiholog Si eu ma bucur ca te simti bine dar neurotransmitatorii tai sunt inca sub influenta chimiei. Cu alte cuvinte sunt sanse foarte mari de recadere. Imi pare rau sa spun asta dar am văzut-o de prea multe ori si de aceea nu pot sa te incurajez in demersul acesta. Pastreaza legatura cu psihiatrul tau. Ai grija de tine.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed