implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Am 17 ani si pana la 15 ani am stat cu parintii tatalui meu. Cand am inceput liceul m-am mutat la parintii mamei mele. Se cearta in fiecare zi, nu prea tin la mine, nici mancare nu prea imi dau, nu am nici conditii. Sunt suparat mereu, am inceput sa fumez, am multe absente, nu am chef de nimic.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

17 ani. barbat
elev. clasa a11a
mama plecata in strainatate de 11 ani. vine odata pe an acasa, in schimb comunicam zilnic. tata e plecat de 16 ani si nu comunicam mai deloc.
eu pana la varsta de 15 ani am stat cu parintii tatalui meu. ei au avut grija de mine. in special mamaia pe care o iubesc foarte mult. cand am inceput liceul m-am mutat la parintii mamei mele…asta din dorinta mea. o greseala mare pe care am facut-o. ei sunt de origine…tigani. pe langa ca nu ii support ca natie…se cearta in fiecare zi..nu prea tin la mine..se uita urat..nici mancare nu prea face caa..pl mea e bolnava. si nu am nici conditii. marea problema este caa toate astea ma afecteaza. sunt suparat mereu..am inceput sa fumez, dorm la ore tarzii, injur mereu, am multe absente, nu am chef de nimic. daca cititi va rog ajutati-ma cu un sfat..cu orice..poate ne si intalnim sa vorbim face to face. nici cu mama nu pot vorbi despre asta pentru ca nu vreau sa o supar si mai mult decat e.

Andra Nicoleta
Andra Nicoleta Nu te-ai putea muta înapoi la ceilalți bunici? Dacă mediul acesta e nefast pentru tine, nu poți face prea multe, decât să te resemnezi… Încearcă să vezi totuși partea plină a paharului; peste un an vei fi major, te vei putea angaja și, eventual, te vei putea muta singur. Poate ideea aceasta te consolează dacă nu poți migra înapoi, de unde ai plecat…
Monica Enescu
Monica Enescu Spui ca a fost dorinta ta sa te muti la ei, care au fost motivele? Ce te-a facut sa te muti la ei? Si ce anume te deranjeaza acum cel mai tare? Din pacate nu putem sa-i schimbam pe ceilalti, bunicii tai sunt cum sunt, totusi pare ca ai multe resentimente fata de ceea ce sunt…ce inseamna pentru tine originile lor? Ce anume respingi de fapt, pentru ca in spatele etichetei se pot afla multe aspecte? Poate gasesti o cale prin care aceste nemultumiri sa le directionezi constructiv in a schimba tu ceva si in a face tu ceva diferit, caci tu esti singurul asupra caruia ai control si singurul care isi poate crea viitorul. Frustrarile vin din faptul ca realitatea nu este asa cum ne-o dorim noi, insa in momentul in care acceptam realitatea asa cum e si ne concentram pe ceea ce poate fi schimbat, si frustrarile se diminueaza. Succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile