consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

M-am indragostit de baiatul sotului mamei mele. Avem o relatie de care nu stie nimeni. Mama ne-a prins sarutandu-ne şi ne-a certat rau.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

* 16 ani ,sex femenin
* studenta
* ma impac bine cu parintii pina nu afla ce fac
* Deci, mama mea are 3 copii ,inclusiv eu de la tatal meu. Ei au divortat, mama are alt sot şi in copil cu el . Sotul mamei are in baiat mai mare decit mine cu 2 ani . Eu mam imdragostit de el si el de mine ,deja de 1 an avem o relatie . In urma cu 6 luni am inceput sa avem relatii sexuale . Mama nu stie despre asta ,dar de multe ori nea prins sarutindune şi nea certat rau. Noi ii mintim pe toti . Nimeni nu stie deapre relatia noastra . Dar daca mama ar afla ar fi dur. Nu stiu ce sa fac fiindca ii iubesc pe ambii . Ajutor va rog

Gianina-Daniela Morozov
Gianina-Daniela Morozov Cat despre relația expusa ,nu e incest,dar nu mi se pare OK.
Monica Enescu
Monica Enescu Pare o situatie complicata si delicata. De cat timp va cunoasteti? Cand s-a recasatorit mama ta? Cu toate ca nu sunteti rude de sange, ma indoiesc ca veti gasi intelegerea si acceptul familiei, deoarece din punct de vedere social acest gen de relatii nu sunt vazute bine. Poate e nevoie sa intelegi tu ce te-a atras la el, ce anume vezi la acest baiat si la altii nu. Oricum ar fi, pe termen lung nu cred ca puteti continua asa, nefiind genul de relatie pe care sa o puteti oficializa. Daca ai ocazia sa vorbesti cu un psiholog, cred ca te-ar ajuta sa intelegi mult mai bine ce simti. Succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile