consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani și un copil. Părinții mei sunt împotriva băiatului care e tatal fetei…

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Am19 ani și am un copil . Părinții mei sunt împotriva băiatului care e tatal fetei .. nu ma lasă sa merg cu fata la el , prea mult ma comanda deja am 19 ani ce pot face sa nu se mai bage in viața mea așa de intens ?

Mandita Gutanu

simplu,muta te cu iubitul,cresteti va copilul impreuna si parintii vor fi musafiri la voi si se vor bucura ca faceti totul bine ptr voi si ptr copil
 3

Anca Raduta

Va mutati impreuna,va cresteti frumos copilul. Fiind pe cont propriu,sunt sanse sa va vedeti ceva mai rar,dar mai cu drag :)

Gabriela Burcea

sa fii independenta emotional si financiar de ei. sa nu mai locuiti impreuna. chiar daca poate fi greu. pana reusesti asta, impune-te in fata lor, esti adult, faci ce consideri tu ca e bine. iar copilul nu e al lor, ci al vostru. explica-le cu calm ca tu decizi sa il vizitezi pe tatal copilului si indiferent de ce spun ei, chiar daca fac pe victimele, incep sa fie agresivi verbal etc. tu faci cum ai hotarat.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile