Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Am 24 de ani și sunt împreună cu soțul meu de 5 ani. Problema cu care ma confrunt este lipsa actului sexual. Se întâmplă o data pe luna. M-am saturat sa ma autosatisfac singura.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua. Sunt femeie, am 24 ani, sunt împreună cu soțul meu de 5 ani si 3 luni, dar căsătoriți suntem de 8 luni. Problema cu care ma confrunt este lipsa actului sexual dintre noi. La început ( cum e la oricine presupun ) era foarte des sexul, dar acum facem o data pe luna sau poate chiar mai mult de o luna. Ultimul nostru act a fost pe 29 octombrie, iar eu scriu azi, 3 decembrie. Nu stiu ce se intampla, nu stiu cum sa mai fac. Nu e genul foarte comunicativ dar am vorbit despre subiectul asta deoarece se intampla de foarte mult timp, iar cand spun ” foarte mult timp ” ma refer chiar la ani (2-3 probabil). De fiecare dată când deschid subiectul, întreținem actul sexual in aceiasi zi, poate chiar si a doua, imi promite că nu se va mai întâmpla, dar se intampla din nou si din nou si din nou de atata timp. Am vrut să mă duc psiholog dar banii nostri fiind la comun ar trebui să îi dau o explicație pt banii care lipsesc in momentul cand plătesc ședințele. I-am spus si lui ca as vrea sa merg la psiholog ca am impresia ca o iau razna si mi-a zis ca nu am nevoie. Poate ca in mintea lui eu n-am nevoie dar doar eu stiu prin ce trec. M-am saturat sa ma autosatisfac singura atat timp cat am 24 ani, sunt tânără, frumoasa. Am uitat sa mentionez ca el are 29, curând va face 30 deci tot tânăr este si el. De un lucru sunt 100% sigură: nu ma înșală. Asta iese din discuție pt ca nu poate fi un motiv. Va rog sa ma ajutati. Multumesc, o zi bună!

Carmen Sorici
Carmen Sorici Normal ar fi sa consultati impreuna un sexolog, Cauzele ar putea fi multe, dar nimeni nu le poate ghici, este nevoie de participarea lui. Exista multi barbati care se tem sa recunoasca ca au unele probleme, insa nu doar sexul pare sa fie o problema ci si comunicarea in cuplu.Nu ai mentionat daca va doriti copii, dar din moment ce tu te simti frustrata mergi la consiliere psihologica pentru ca problema are mai multe aspecte. Succes!
Cristina Tacaciu
Cristina Tacaciu Esti adult in relatia asta, ai dreptul sa folosesti banii la comun pt tine, atata vreme cat simti ca ai nevoie. Mergi cu incredere la un psiholog, sanatatea ta mentala este importanta
Sofia Pop
Nu cred ca ar fi de acord sa consultam un sexolog, si sincer nici probleme acolo nu cred ca sunt, dar cine stie..eu stiu doar din ce imi spune el. Copii ne dorim, el pana mai de curând nu considera ca e momentul însă și-a schimbat părerea, ba chiar am incercat dar nu a fost sa fie. Eu trebuie neaparat sa vorbesc cu cineva ca nu mai pot asa. Cat despre bani..într-adevăr este dreptul meu atata timp cat muncesc dar nu ar fi el de acord sa ma duc. Am sa mai revin cu răspunsuri daca este nevoie.
Cristina Tacaciu
Cristina Tacaciu Sotul tau nu este gardianul tau, nu el iti permite sa faci asta. Pana la urma este vorba de comfortul si sanatatea ta iar lui trebuie sa ii spui asta, sa inteleaga ca ai nevoie de ajutor
Sofia Pop
Într-adevăr, asa este. Singurul lucru pe care nu-l inteleg e cum un bărbat poate rezista atat? Poate ca o femeie e altfel, dar un bărbat? Poate reușesc să-l conving deși nu cred..Imi va spune ca se va schimba situația exact asa cum face de obicei, dar pe urma va fi tot la fel. Nu vreau o viață asa. Pana si părinții mei la 50+ fac sex mai des decat mine. Eu il iubesc si imi doresc o familie cu el dar.. in conditiile astea nu stiu daca vom ajunge acolo.
Cristina Tacaciu
Cristina Tacaciu Sofia Pop o discutie sincera si un plan de actiune , sunt doua chestii necesare.Poate are o problema de natura medicala si psihologica insa promisiunile goale nu fac bine nimanui


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed