consiliere psihologica parinti consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Psiholog online psihoterapeut

Sunt intr-o relatie de 2 ani si o sa avem nunta, insa de aproape 1 an jumatate nu am mai avut contact sexual. Ba suntem obosiți, ba din alte motive. Ne dorim foarte mult un copil. Ne intelegem foarte foarte bine in rest.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online:

Buna ziua, am 26 de ani, sunt intr-o relatie de 2 ani in 2020 o sa avem nunta,însă avem o problemă ce tine de relatia noastra sexuală. Avem aproape 1 an jumatate de cand nu am mai avut contact sexual. Mereu motivul este ba ca suntem obosiți, ba alte motive. Mereu vorbim despre copii si ne dorim foarte mult un copil dar nu reusesc sa rezolv aceasta problema care ma frusteaza maxim. Nu stiu cum sa rezolv această problemă,nu inteleg unde greșesc, ce as putea sa fac ca sa fie totul bine intre noi. Nu este vorba de înșelat sau alte lucruri pentru ca stam in permanenta impreuna. Am vorbit despre acest subiect dar totusi nu s-a rezolvat nimic. Ne intelegem foarte foarte bine in rest. Va multumesc! O zi bună!

 • Mihaela Munteanu
  Mihaela Munteanu Aveti nevoie de cateva sedinte de consiliere de cuplu cu un sexolog si se rezolva. :)
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu cand a aparut mai exact aceasta abstinenta? Cand ati discutat despre a avea copii? Sau despre nunta? Sau altceva? Da, oboseala este un factor dar poate sa fie si o scuza, o metoda invocata pt a ascunde ‘altceva’. Va incurajez si eu sa mergeti la o consiliere de cuplu in care sa aflati care este problema reala. Succes!
 • Carmen Sorici
  Carmen Sorici Situatia nu face parte din normalitate, cu siguranta exista un motiv pe care partenerul nu se simte comod sa-l destanuie si se pune intrebarea ce fel cuplu veti fi daca el nu-si poate impartasi problemele, daca nu le recunoaste, daca ii este greu sa spuna adevarul. indiferent care este el, poate fi de natura fizica, psihologica, spirituala, dar te priveste si pe tine in mod direct., de aceea intelegerea de care vorbesti nu pare a fi reala.


Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Sunt intr-o relatie de 2 ani si o sa avem nunta, insa de aproape 1 an jumatate nu am mai avut contact sexual. Ba suntem obosiți, ba din alte motive. Ne dorim foarte mult un copil. Ne intelegem foarte foarte bine in rest.”

 • Ramona spune:

  Bună ziua! Sunt o femeie de 49 de ani, căsătorită, cu 4 copii, însă cu probleme în cuplu. Ma simt ignorată de sotul meu, deoarece petrece f. puțin timp cu mine. Este o persoana ocupată, însă și timpul liber preferă să.l petreacă în vizite la diverse persoane. Am reactionat în fel și chip, însă nici o disponibilitate de a schimba ceva din partea lui. Ma simt ca o varianta de rezervă pentru el. Deja mi.am pierdut răbdarea..
  .

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed