consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Viața sexuală cu soția este jalnică, cu dureri, fără patos, rutină, de 1-2 ori pe lună, total nesatisfăcător pentru mine, atât cantitativ, cât si calitativ. Soția s-a transformat în timp intr-un monstru pudic cu care nu mai pot discuta subiecte cu conținut sexual. Eu am compensat cu o amantă, care însă s-a măritat și mi-a dat flit.

Terapeuti.ro 7:42am Oct 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Evenimente negative din copilarie – 3 penetrari anale pe la 10-14 ani, eu pasivul binenteles;
Am avut cel putin 1 coleg care obisnuia sa ma agaseze. Vizibil fiind ca ma deranja de multe ori la lacrimi
Studii si mediul scolar – inginer, absolvent în 1991 la zi;
Relatii de prietenie – nu mai am prieteni;
Viata sexuala – cu sotia jalnica; dureri, fara patos…rutina, de 1-2 ori pe lună, total nesatisfăcător pentru mine atât cantitativ cât si calitativ. Acest aspect iese din discuție. Soția s-a transformat în timp intr-un monstru pudic cu care nu mai pot discuta subiecte cu conținut sexual. Dealtfe doar ce au trecut 4 luni de abstinenta totala, si chiar vreau sa divortez. Nu a fost asa cand ne-am luat. Sunt 25 de ani de atunci. Aici lucrul e clar, ori accept cum si când vrea ea ori PA. Si am doi părinți care îmi solicita atentia , de 90 si 79 ani, si mai ales 2 copii…de 16 si 8 ani.Deci divorțul nn-ar ajuta pe nimeni (in afara de mine).
Eu am compensat lipsa de viata sexuală, am gasit sa zicem asa o amantă. Dar dânsa s-a măritat asa ca mi-a dat FLIT. Problema mea e dependență sexuala, daca o am si cum pot scapa de ea.
Sunt ,zic eu , un bun familist. Dar pe de alta parte, sunt inca activ sexual. Ar mai fi si alte lucruri, starea de santaate a sotiei, faptul ca nu are servici de 9 ani…faptul ca m-am cam atasat de "amanta", singura care imi raspundea necesitatilor de orice fel, chiar intrepandu-ma ce fac, faptul ca sotia prin constrangere intra in relatiia mea cu ai mei si cu copii….si multe altele.
Situatia mea se agraveaza. Sunt genul de om care cauta provocarile si incearc sa le rezolv. Dar am ajuns intr-un punct unde am nevoie de ajutor specializat.


Tiberiu See 7:48am Oct 25
Bună ziua. Ajutorul specializat poate veni pe calea psihoterapiei psihanalitice care abordează foarte des astfel de subiecte, însă mare întrebare pe care v-o adresez este: ce doriți de fapt? Să nu mai fiți depedent de sex, să aveți o viață sexuală mai activă cu soția, să nu mai fiți atașat de amantă etc. ?
Cu stimă,
psih. Tiberiu Seeberger

Doina Raducea 8:46am Oct 25
Eu cred ca doriți o relație absolut normala…in definitiv, de ce mai sunteți încă împreuna cu soția, ce va tine legat, copii, casa, ca o relație de cuplu, nu mai aveți de mult.

Agota Toth 9:43am Oct 25
Primul pas ati facut. Acum urmeaza pasul doi: sa aveti incredere in specialist si apelati la psihoterapeut sau life coach , pentru a iesi din acest impas.Va fi nevoie de sesiuni individuale cat si cu sotia dvs daca doriti sa ramaneti impreuna.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile