consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum 2 ani am lăsat totul în țară pentru un străin întâlnit pe Facebook. Totul a fost super pana acum vreo 2 luni, când m-am uitat în telefonul lui și am descoperit conversații cu alte femei…

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună. Numele meu este Claudia și povestea mea este cam așa. …Acum 2 ani am lăsat totul în țară servici.copil.familie..Tot. .Și am venit în Olanda pentru un barbat cu care eram împreună de 1.5 ani…Nu mi-a fost ușor sa las tot dar de când eram tânără îl tot visam…îi visam corpul dar nu și fața. .menționez ca atunci când ne-am cunoscut eu eram divorțată după 23 ani de casatorie..Și ne-am întâlnit pe Facebook întâmplător. .Dar când i-am văzut pozele am știut ca el este cel din visele mele..Cel pe care îl tot visam..Menționez ca pot câteodată sa simt lucruri..Nu m-am testat ptr asta dar..s-au adeverit..Deci în 2015 m-am mutat aici totul a fost super pana acum vreo 2 luni..Când telefonul lui a sunat la 2 noaptea..firește am fost curioasa..El dormea..Și m-am uitat în telefon..Și am descoperit conversații cu alte femei..le-Am făcut poze..Iar când ne-am certat i le-am arătat. .El spunând de fiecare data când primea mesaje ca nu e
nimic..Ca totul e doar în mintea mea..bineînțeles ne-am certat urat..Iar el nu mai vrea sa ne împăcăm. .Spune ca încă mă iubește dar nu mai poate sa fim împreună din cauza geloziei mele…Acum de 3 saptamani plâng intr-una.am încercat sa vorbim.i-am promis ca nu o sa mă mai intereseze…Dar nimic…mi-Am făcut reproșuri mie însămi căci nu vreau sa pierd tot ce am aici..Nu stiu ce sa îi spun..Cum sa îl fac sa se răzgândească. .Nu înțeleg de ce prefera sa abandoneze 3 ani jumate de relație. Nu știu nu știu cum sa procedez..El spune ca prietenii vor rade de el ca ne-am împăcat iarăși. .Eu am avut teama ăsta de a nu pierde tot și acum..El este zodia Pesti..Iar eu Taur..Suntem orgolioși amândoi. .Sunt disperata..Am servici aici.merg la un curs de limba..predau și aerobic la o sala..Nu vreau sa pierd tot..Am fata la facultate în țară și am nevoie sa rămân aici..Nu îmi permit sa mă mut cu chirie..Nu stiu nu știu. .Sunt distrusa.El mi-a zis ca
pot sa stau la el pana când cred .Adică pana rezolv cumva..Și aseară am discutat..Și mi-a zis din nou ca nu poate trece peste faptul ca m-am uitat în tel lui și am făcut și poze..Dacă e ceva de făcut va rog un sfat..Mulțumesc.

Spuneti ca nu vreti sa pierdeti tot…nu puteti ramane fara dansul? Sincer,chiar credeti ca asta poate fi un motiv pt un om care iubeste? Poti sa iubesti si sa nu fii sincer sau sa renunti asa usor?
 3
Unele pretinse pierderi sunt un real castig. O persoana care va minte nu e prietenul dvs. Nu aveti nevoie de aceasta relatie toxica, ci de sinceritate cu propria persoana.
 9
Direct un escroc sentimental …sufera o data sii v a fii greu decit sa stai asa cu el la infinit…
 2
In primul rand in cazul dv functioneaza vorba aia cu se ntoarce roata.traiesti exact ce a trait probabil barbatul care l ai lasat aici cu tot cu copil si ai plecat…in fine asta ca o observatie…..sincer nu merita sa lupti pt el pt ca nu e implicat in relatie la fel ca tine cu toate ca si tu ai mai mult interes acum decat iubire.pana la urma nu vrei sa pierzi ce ai material sau sentimental ?????. Nu asta conteaza ..sfatul meu este sa treci peste situatie lasand lucrurile sa mearga de la sine…NIMIC NU E INTAMPLATOR….SI VEI VEDEA CA TOT RAUL E SPRE BINE…..DIN TOATA NENOROCIREA CARE E PE CAPU TAU E SI CEVA POZITIV SI BINE PT TINE PANA LA URMA…..VEI VEDEA. CAPU SUS’ !
Se foloseste de santajul emotional. Probabil ca o sa revina la sentimente mai bune.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile